Nicki Minaj giftet seg med drapsdømt kjæreste

Superstjernen (36) bløffet altså ikke da hun i august sa at hun planla å «gifte seg med typen om cirka 80 dager».

«Typen» er Kenneth Petty (41), som Minaj har vært kjæreste med i snart et år. Og nå har de to giftet seg.

Den trinidanske rapperen melder om sin nye sivilstatus til sine 106 millioner følgere på Instagram natt til tirsdag, der hun poster en video med en kopp der det står «Mrs (fru)» og to capser, en med påskriften «brud» og en med «brudgom»:

Barbie (@nickiminaj) • Instagram photos and videos

I begynnelsen av august fortalte Minaj, i en episode av sitt eget radioprogram, at hun planla å gifte seg innen 80 dager. Som sagt, så gjort.

Hun skal ha kjent Petty siden tenårene, men først i voksen alder skal de ha forelsket seg. Han har imidlertid et svært frynsete rykte. 41-åringen er dømt for både overgrep og drap. Han skjøt og drepte en mann i 2002, men slapp ut fra fengsel i 2013 etter å ha sonet syv år.

Overgrepsdommen stammer fra da han som 15-åring skal ha forsøkt å voldta kjæresten.

Minaj sine fans har uttrykt bekymring for stjernens valg av livsledsager, men hun har forsvart kjæresten.

«Han var 15, hun var 16. De var i et forhold. Forbanna internett. Dere kan ikke leve livet mitt. Dere klarer ikke engang å leve deres egne liv», meldte Minaj på Instagram før jul i fjor, ifølge People.

Detaljer rundt vielsen er ikke kjent, men nyheten om giftermålet kommer om lag seks uker etter at Minaj kunngjorde på Twitter at hun gir seg som artist.

«Jeg har bestemt meg for å pensjonere meg og skaffe meg familie», lød det fra 36-åringen, som opprinnelig heter Onika Tanya Maraj.

Minaj har gjennom karrieren vunnet en rekke priser og er en av de mestselgende kvinnelige artistene gjennom tidene. I mars 2017 slo hun Aretha Franklins da 40 år gamle Billboard-rekord.

Rappedronningen har flere ganger opptrådt i Norge, senest i vår:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder