DØDE PLUTSELIG: Prince etterlot seg ikke noe testamente og søsknene hans har dermed blitt ansett som de mest sannsynlige arvingene. Her er artisten under en konsert i England i 2011. Foto: Olivia Harris Reuters

39-åring hevder å være Princes sønn

En 39 år gammel mann i USA hevder han er sønnen til den nylig avdøde Prince. Dersom DNA-tester gir ham rett, kan han være enearving til artistens store formue.

NTB
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Calvin Q. Williams har bedt en domstol i Minnesota om å få en rettslig kjennelse på at han kan få tatt en DNA-test for å få avgjort farskapsspørsmålet.

Ifølge dokumentene som er levert til retten, hadde Williams' mor Marsha Henson en kort affære med Prince i juli 1976. I april året etter fødte hun sønnen Calvin Williams.

Ekskona sørger over Prince: – Nå er han hos vår sønn

Dersom en eventuell DNA-test viser at Prince faktisk er den biologiske faren til Williams, kan han være enearving til artistens dødsbo ettersom barn går foran søsken i arveoppgjør ifølge delstatslovgivningen i Minnesota.

Calvin Williams soner for tiden en dom på sju år i et høysikkerhetsfengsel i Colorado for ulovlig transport av skytevåpen.

Les også: Her levde og døde Prince

Prince (57) ble funnet død i hjemmet sitt i Chanhassen utenfor Minneapolis 21. april i år. Amerikanske medier har tidligere skrevet at det ble funnet reseptbelagte medisiner hjemme hos 57-åringen, og at han døde dagen før han skulle i møte om rusbehandling.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder