Blake Shelton Gwen Stefani Foto: , NTB SCANPIX

Popstjernen Gwen Stefani og country-kongen Blake Shelton er et par

Begge er nyskilte, og har hevdet hardnakket at de bare er venner. Men onsdag kom bekreftelsen på at de to artistene har funnet tonen.

  • Cathrine Ekehaug
  • Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

En representant for Shelton bekreftet onsdag til US Weekly at det har oppstått søt musikk mellom de to stjernene. Ryktene har svirret en stund, særlig etter at magasinet E! tidligere publiserte et bilde av de to på en Halloweenfest hvor turtelduene var tett omslynget.

Både countrystjernen Blake Shelton (39) og popstjernen Gwen Stefani (46) er mentorer i den amerikanske versjonen av «The Voice» denne sesongen, og har lenge insistert på at de bare er venner, skriver E!

Begge to er også nylig skilt.

Fikk du med deg: Marius Borg Høiby møtte Justin Bieber

Skilt etter 13 års ekteskap i august

Stefani og hennes ektemann gjennom 13 år, Gavin Rosdale, tok ut skilsmisse i august i år.

Paret møttes for 20 år siden da Stefanis band «No Doubt» reiste på turné med Rossdales band, «Bush» i 1995. De giftet seg seks år senere i St. Paul-kirken i Londons Covent Garden.

Sammen har de sønnene Kingston på ni år, Zuma som blir syv år og Apollo på bare 18 måneder.

– Selv om vi har besluttet å ikke være partnere i ekteskap lenger, vil vi fortsette å være partnere som foreldre, og skal oppdra våre tre sønner i et sunt og lykkelig miljø, skriver paret i en pressemelding flere amerikanske medier har mottatt, blant annet People.

Musikkekspert om Bieber-skandalen: Veldig liten ripe i lakken

Skiltes fra country-kone i juni

Shelton var gift med countryartisten Miranda Lambert i fire år, og de ble omtalt som countryverdenens mektigste par. I juni i år gikk de hver til sitt, og før den tid hadde sladderpressen i flere år skrevet at de hadde ekteskapsproblemer.

I en uttalelse skrev paret at «det ikke var den fremtiden de så for seg», skriver AP.

– Det er med tungt hjerte at vi nå skiller lag. Vi er ekte mennesker, med ekte liv, ekte familier, venner og kollegaer. Derfor ber vi om privatliv og medfølelse rundt denne private saken, het det videre i uttalelsen.

De to har ved en rekke anledninger kjempet om de samme country-utmerkelsene på ulike prisutdelinger. I desember i fjor uttalte Shelton at det ikke var til hans fortjeneste å ha et konkurranseinstinkt overfor henne:

– Vi er gift ... Og jeg prøver fortsatt å få sex en gang iblant!

Har du sett: Adele gruser Justin Bieber

Erfarne artister

Gwen Stefani slo igjennom som vokalist i gruppen «No Doubt», som blant annet er kjent for kjempehiten «Don't Speak». Hun har også gjort det godt som soloartist, og har til sammen hatt åtte låter og to album utgitt under eget navn inne på VG-lista.

Blake Shelton slo gjennom i 2001 med låten «Austin», som lå fem uker på førsteplass på Billboards country-liste. Han var vært dommer i den amerikanske versjonen av «The Voice» siden det startet, og hans lag har vunnet fire av åtte sesonger, skriver Wikipedia.

Fikk du med deg: Lindsay Lohan postet fest-video med Kygo

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder