FARLIG FERIE: Ellie Goulding (29) var angivelig på tynn is da hun var på privat norgesbesøk like over nyttår. Foto: UNIVERSAL Foto: ,

Ellie Goulding i livsfare på norgesferie

Popstjernen havnet ifølge seg selv og fotografen sin i livstruende situasjon på vinterferie i Valdres.

Artikkelen er over fire år gammel

Tidlig i januar postet den millionselgende og norgesaktuelle britiske artisten en rekke bilder fra et norgesbesøk, tatt på Filefjell ved Vang i Valdres.

Les også: Ellie Goulding har hjerteproblemer

Med seg hadde hun sin faste fotograf Conor McDonnell. Via Instagram forteller han nå at vinterferien deres tok en dramatisk vending, da de beveget seg over en frossen innsjø i en beltevogn.

«Dette bildet er fra da vi var i Norge et par uker tilbake. Det øyeblikket når du er i 25 minusgrader midt i ingenstedsland i Norge i bekmørket, beltevognen bryter gjennom isen midt på en innsjø og du må nødevakuere gjennom taket», skriver McDonnell.

«Shit, vi gikk gjennom» var angivelig fotografens første tanke. Den andre var å ta bilder, skriver McDonnell, som forteller at han og Ellie Goulding befant seg lengst foran i kjøretøyet, i frontkabinen som allerede er godt under vann på bildet.

«Et par minutter senere var alt helt borte under vann og is for godt.»

Fikk du med deg? – Har løpt av meg puppene

Ellie Goulding har selv postet det samme bildet, og beskriver det som at hun og McDonnell nesten havnet i en innsjø i 30 minus.

«Beskjed til meg selv: Ikke kjør en BV206 over en frossen innsjø», skriver hun.

Fotografen skriver at han og Goulding opprinnelig ikke hadde tenkt å fortelle om isdramaet, men at de nå har kommet frem til at historien er for ellevill til ikke å deles.

Her er bilder Goulding selv delte under norgesturen, hvor hun blant annet skrev «Norway you are so beautiful and I love you»:

Winter is here @conormcdphoto -25 #phuckyourbeachhttps://www.instagram.com/p/BAHXF6EzffD/Minus 20https://www.instagram.com/p/BAICR5OTfQd/https://www.instagram.com/p/BAKWrXJTfQc/Norway you are so beautiful and I love you

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder