LYKKELIG OG TRYGG: Carola Häggkvist (48) er nyforlelsket, lykkelig og trygg på seg selv. Og nå forteller hun også åpent om en intim relasjon hun hadde til en annen kvinne på 1980-tallet. Foto:Nils Bjåland,VG

Carola overrasker i svenske «Hver gang vi møtes»: - Jeg har vært intim med en annen kvinne

Nyforelskede Carola Häggkvist avslører i et TV-program på svensk TV4 at hun på 1980-tallet hadde en romanse med en annen kvinne.

  • Jørn Pettersen

Artikkelen er over fem år gammel

– Det var intimt og det kom dit at vi var fysiske, sier Carola til den svenske avisen Expressen.

I programmet «Så mycket bättre», som er svenske varianten av «Hver gang vi møtes», forteller Carola også om sin lengsel etter noen å dele hverdagen med. Tidligere denne uken ble det kjent at Carola er nyforelsket.

– En fantastisk, fantastisk mann, sier Carola til den svenske avisen.

Men i Sverige vekker det vel så mye oppmerksomhet at hun på 1980-tallet, mens hun enda var tenåring hadde en romantisk og intim relasjon med en annen kvinne.

GODT SELSKAP: Det er sammen med denne gjengen i «Så mycket bättre» på TV4, svenskenes versjon av «Hver gang vi møtes». Deltagerne er forutem Carola Häggkvist, Orup, Ola Salo, Amanda Jenssen, Kajsa Grytt, Love Antell og Johan T Karlsson. Foto:Linus Hallsenius,

– Jeg må si at de andre deltagerne i programmet fikk hakeslepp da jeg fortalte om det. Det var godt for meg å fortelle ting selv, i stedet for bare å måtte forklare meg om gamle avisskriverier, sier hun til Expressen.

– Jo da, vi var fysiske – og vi var intime. Men samtidig hadde jeg ikke de beste følelser rundt det som skjedde dagen etter. Det var en type relasjon jeg ikke så noen fremtid i. Men jeg prøvde det ut i hvert fall, sier Carola.

TV4 i Sverige viser programmet med Carola som hovedgjest nå på lørdag. TV-kanalen har til og med gitt Carola en form for særbehandling og forlenget programmet med en halvtime.

Til Expressen forteller den svenske sangeren at livet etter innspillingen har forandret henne fullstendig.

– Det har vært fantastisk og litt overveldende. Jeg har tatt en re-sjekk på meg selv og funnet ut mange ting, sier Carola.

Les også

Flere artikler

  1. Carola har funnet kjærligheten

  2. Åpenhjertig Carola snakker ut om selvmordstankene

  3. Svensk bartender anmeldt for å ha sunget Carola-sang

  4. Carola Häggkvist frykter romanserykter – sier nei til «Skal vi danse»

  5. Carola tar med kjæresten på turné

  6. Carola sier hun ble misbrukt som 11-åring: – Et mareritt

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder