TUNGE TRIKS: Miley Cyrus mener selv det er flauhet som gjør at hun alltid må stikke ut tunga når hun tas bilde av, røper hun overfor den amerikanske tv-personligheten Barbara Walters. Som her, under MTV Music Video Awards i august. Foto: Ap

Derfor stikker Miley Cyrus ut tunga

Vil du høre fra Miley Cyrus selv hvorfor hun har en tendens til å vise frem tunga si på bilder? Hun tror det er fordi hun blir flau.

Artikkelen er over seks år gammel

Innrømmelsen glapp ut av henne - eller «slip of the tongue» som det heter på engelsk - under et intervju med Barbara Walters og hennes program «10 Most Fascinating People», skriver US Weekly.

- Jeg blir flau av å avfotografes. Det er faktisk sannheten. Jeg blir flau fordi folk tar bilder av meg, og jeg vet bare ikke... jeg vet ikke hvordan jeg skal smile, så da stikker jeg bare ut tunga fordi jeg ikke vet hva jeg ellers skal gjøre, sier Miley Cyrus i intervjuet.

I året da Miley Cyrus har opptrådt mer og mer avkledd på scenen - og faktisk helt naken i sin video til «Wrecking Ball», der tunga selvfølgelig også spiller en rolle - er det nettopp tunga som har blitt den mest omtalte kroppsdelen hos superstjernen.

På turnéplakaten for sin «Bangerz Tour», som kommer til Norge den 28. mai neste år, slikker hun til overmål sitt eget speilbilde.

I foto etter foto ser vi hvordan Miley Cyrus stikker ut tunga mot fotografene og med mindre hennes uttalelser til Barbara Walters er gitt «tongue in cheek», altså med en mer subtil betydning enn det direkte svaret, er det paparazzienes blitzlamper som gjør henne utilpass.

For Miley har selv brukt tungegymnastikken bevisst, ikke minst på coverbildet av Rolling Stone i oktober, der hun er avbildet i bar overkropp, stikkende opp av et svømmebasseng med tunga slikkende på sin egen overarm.

Tunga får også plass i selve intervjuet som finner sted i en tatoveringssjappe. Når tatovøren Mojo er ferdig, ringer han opp sin ti år gamle datter Josie via app-en FaceTime.

Da Josie og Miley får blikkontakt, sier Miley at hun har hørt at Josie kan gjøre grimaser som henne.

Hvorpå tiåringen selvfølgelig smiler og rekker ut tunga, og Miley svarer på samme måte.

Og som bildet under viser; som mor, så datter...

TUNGE I ARV: Mye tyder på at det har vært tunge tak i Cyrus-familien også før Miley Cyrus begynte å flashe tunga si på bilder. Her er det mor Tish Cyrus som imiterer datteren mens Miley tar en selfie av de to i forkant av The Today Show i New York i oktober. Foto:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder