SPREK POPDIVA: Celine Dion (42) under åpningsshowet i Las Vegas tirsdag. Foto: AP

Sexy Celine tilbake i Las Vegas

(VG Nett) Popdivaen (42) blottet legger og lår knapt fem måneder etter at hun fødte tvillinger.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Celine Dion gjorde i går comeback i Caesar's Palace i Las Vegas - fire år etter at hun takket for seg på samme scene. Og popdivaen viser at hun holder koken, til tross for at hun fødte to sønner for under fem måneder siden.

Celine skiftet antrekk flere ganger, og blant de mest oppsiktsvekkende kreasjonene var en kort-kort kjole i gull og en sort, fotsid kjole med slep og høy splitt.

- Helt annerledes

Sangveteranen fremførte alt fra James-Bond-låter til Michael Jackson-sanger. Ikke overraskende sto også Oscar-belønte «My Heart Will Go On» fra «Titanic».

- Dette er noe helt annerledes, og det er klasse over det. Jeg har det moro, sprudlet Celine til AP før showet.

Nå får stjernen travle dager med å kombinere den nye treårsavtalen i Las Vegas med rollen som småbarnsmor. Sammen med ektemannen Rene Angelil (68) har hun også sønnen Rene-Charles (9).

Hvor mye Celine får for den nye kontrakten, er ikke kjent. Treårsavtalen som ble inngått i 2003, lød angivelig på 900 millioner kroner.

Se bilder fra avskjeden i 2007

Celine Dion kan skilte med et platesalg på over 200 millioner eksemplarer. Siden første Las Vegas-konsert for åtte år siden, har Celine opptrådt med sitt enorme ensemble for fullsatt sal 717 ganger. Over tre millioner mennesker opplevde den franskkanadiske sangveteranen live før hun rundet av.

Flere nyheter på Rampelys

Følg Rampelys på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder