STJERNE I SIKTE: Kelly Clarkson sier hun ikke bryr seg om at folk kommenterer vekten hennes. – Vi lever i en fri verden. Si hva dere vil. Jeg har aldri brydd meg om hva folk mener om meg, uansett, skrev hun på Twitter. Foto:AP,

Kelly Clarkson støttes etter vekt-hets

Fox News-ankeret sier unnskyld i ny pressemelding

Fox News-anker Chris Wallace (67) får kritikk av sine egne
kollegaer etter at han mente popstjernen Kelly Clarkson (32) burde holde seg unna pizza fremover. Når ber han om unnskyldning.

  • Marcus Husby
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det var i det amerikanske radioprogrammet «The Mike Gallager Show» fredag at Wallace kom med kommentaren som har satt sinnene i kok på sosiale medier.

Programlederen diskuterte vekt i radioprogrammet og var rask med å koble den tidligere «American Idol»-vinneren til temaet, ifølge New York Daily News.

«Har du sett Kelly Clarkson? Du vet sangeren, Kelly Clarkson? Hun har virkelig est ut», sa Callager.

Wallace virket som han skulle ta Clarkson i forsvar da han sa at hun hadde en «nydelig stemme». Lytterne forsto derimot raskt at det ikke var tilfelle da han kom med følgende oppfordring:

«Hun burde holde seg unna pizza for en periode».

NORSK SEIER: 20 år gamle Kelly Clarkson tapte mot Kurt Nilsen i programmet «World Idol» i 2003. Foto:ERIK HANNEMANN,

Kommentaren har fått Wallaces kollega, Fox News-ankeret Greta Van Susteren, til å reagere på sin egen blogg.

«Det er ytterst ubehagelig at han kommer med slike kommentarer om vekten hennes. Han burde be om unnskyldning», skriver hun.

Søndag kveld sendte Wallace ut en pressemelding der han følger kollegaens oppfordring.

«Jeg beklager overfor Kelly Clarkson for min støtende kommentar. Jeg beundrer hennes bemerkelsesverdige talent, og det skulle vært hovedfokuset i diskusjonen vi hadde om henne», heter det i uttalelsen som blant annet nettstedet Mediaite.com har publisert.

Clarkson har til gode å kommentere denne saken offentlig, men før helgen gikk popstjernen ut på Ellen DeGeneres’ talkshow og snakket om kritikken hun ofte møter rundt sin egen vekt.

– Det som sårer meg, er når jeg møter fans som er større enn meg og som tenker: «Wow, hvis de sier at hun er stor, så må jeg virkelig være feit». Du er den du er, sa hun i programmet.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder