Kommentar

James Bond blir musikal

Av Kristine Hellem Aanstad

BOND, JAMES BOND: Den hemmelige agenten har allerede kapret bokverden og filmlerretet, nå kan han få prøve seg på musikal. Her Daniel Graig i filmen «James Bond: Skyfall». Foto:MGM / SF Norge AS,

Det kan hende at James Bonds standardreplikk «Shaken, not stirred» blir byttet ut med «Sing it, and stir» når agenten trer opp på musikalscenen.

Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning

Artikkelen er over fire år gammel

For nå er arbeidet i gang med å gi James Bond sin egen musikal, melder Huffington Post.

Kvinnen bak prosjektet er produsent Merry Salzman, som er datteren av Bond-produsent Harry Salzman.

Til nettstedet Playbill.com fortalte Salzman at selskapet hennes har skaffet seg rettighetene til en musikal som vil bli skrevet av romanforfatter Dave Clarke, og musikk og tekst av Jay Henry Weisz.

Hun forteller også at musikalen vil inneholde flere kjente skurker, og at det kommer en helt ny Bond-pike.

Kjenner du dem igjen?Slik ser Bond-pikene ut i dag

Hvis alt går etter planen vil musikalen ha premiere sent i 2017 eller tidlig 2018, og da på enten Broadway eller i Las Vegas.

Om en syngende James Bond faller i smak hos fansen må vi bare vente å se, men hvis det er for lenge til kan man i november gå på kino for å se «Spectre».

Veien til kinosalene var ikke helt enkel for den nye Bond-filmen, for manuset kom på avveie etter Sony-hacking og i februar ble innspillingen stoppet etter at hovedrolleinnehaveren Daniel Craig ble skadet.

Les også: «James Bond»-stjerne kom ut av skapet

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder