SLUTT: Jessica Biel og Justin Timberlake på en kjendisgalla i 2009. Foto: AP

SLUTT: Jessica Biel og Justin Timberlake på en kjendisgalla i 2009. Foto: AP

Timberlake hyller eksen

(VG Nett) Justin Timberlake (30) omtaler Jessica Biel (29) som «den viktigste personen» i livet sitt. Britney Spears (29) har han ikke snakket med på 10 år.

ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

Om lag fire måneder har gått siden popartisten og skuespilleren Justin Timberlake brøt ut av forholdet med Hollywood-stjernen Jessica Biel.

Ingen av dem har utbrodert årsaken til bruddet, men ifølge et intervju i kommende Vanity Fair har Justin bare godt å si om sin vakre ekskjæreste.

- Hun er den desidert viktigste personen i mitt liv. Gjennom mine 30 år kan jeg si at hun er den som har betydd mest. Så mye mer enn det vil jeg ikke si, for jeg må beskytte det som er kjært for meg. For eksempel henne, sier Justin til bladet ifølge People .

Om Britney

Ungdomskjæresten Britney Spears, som Justin var sammen med i to år inntil slutten av tenårene, har han ingen kontakt med lenger.

- Vi har ikke snakket sammen på 9-10 år, men jeg ønsker henne alt godt, sier Justin om den skandaleombruste popprinsessen han ble kjent med da de begge var pur unge TV-trekkplastre i Disneys Mickey Mouse Club.

EKS-TURTELDUER: Britney Spears og Justin Timberlake på et bilde fra ti år siden. Foto: AP

- Vi var unger. Men så blir man voksen. Selvsagt var det gøy at vi hadde så stor suksess og kunne gjøre alt vi ville. Vi var småunger med store leker. Men alle som kan regne, vet at sånt ikke varer, forklarer Justin.

Tenker på familie

Etter bruddet med Jessica Biel har han blitt koblet sammen med flere celebre kvinner, deriblant filmstjernen Mila Kunis (26), som han spiller mot i filmen «Friends With Benefits», og TV-stjernen Ashley Olsen (24).

Justin røper imidlertid ikke noe rundt sitt nåværende kjærlighetsliv. På spørsmål om han drømmer om å stifte familie, svarer han:

- For så kort tid som seks måneder siden ville jeg ikke ha tenkt på det, men nå er ikke tanken så fjern lenger, innrømmer han.

Før han ble kjæreste med Jessica, hadde Justin et flere år langt forhold til den ni år eldre filmstjernen Cameron Diaz (39). Hun er imidlertid ikke tema i bladintervjuet.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder