GRÅT: – På twitter så jeg et klipp som var blitt lagt ut fra låten «One last time» som Ariana Grande sang - og hvor svært mange synger. Da gråt jeg - for noen var det «the last time» der de står og synger sangen til sitt store forbilde, sier Zara Larsson etter tragedien i Manchester. Foto: Yves Herman Reuters

Zara Larsson etter Manchester-tragedien: – Jeg blir nervøs

I en ny podcast forteller den svenske popyndlingen Zara Larsson (19) at hun er blitt engstelig med tanke på egne konserter i sommer.

  • Jørn Pettersen

Artikkelen er over tre år gammel

– Det er så trist når man vet at musikk er noe som virkelig forener mennessker, sier hun i det siste avsnittet av podcasten «Sanningens mammor» - og som Aftonbladet også referer til.

22 mennesker ble drept og 64 såret etter angrepet under Ariana Grande-konserten på Manchester Arena mandag. Tolv av de sårede var under 16 år.

– Jeg vet ikke en gang hvordan man går videre etter dette. Det blir en forandring. Men samtidig er det så trist at det skal måtte bli slik. Jeg mener - hvor langt må dette gå, sier 19 åringen i sin podcast.

Fikk du med deg? Ariana Grande er «knust»

Hun legger heller ikke skjul på at alle som filmet fra selve konserten og som la det ut på sosiale medier, har gjort dypt inntrykk på henne.

– På twitter så jeg et klipp som var blitt lagt ut fra låten «One last time» som Ariana Grande sang - og hvor svært mange synger. Da gråt jeg - for noen var det «the last time» der de står og synger sangen til sitt store forbilde.

Zara Larsson er tydelig på at hennes tanker først og fremst går til de som døde og deres pårørende. Men hun føler også med Grande.

Les også: Kritiserer Ariana Grande for ikke å besøke skadede fans

– Ariana, hva skal hun gjøre. Fansen hennes har blitt drept utenfor hennes konsert. Det er forferdelig og jeg tenker mye på det. Det er klart at jeg blir nervøs med tanke på sommeren og mine egne opptredener, sier Larsson.

Aftonbladet skriver at Zara Larssons første opptreden er 1. juni på Grøna Lund.

Mer om

  1. Konsert
  2. Sosiale medier

Flere artikler

  1. Sønderknust Ariana Grande tilbake hos kjæresten i USA, symboltung låt til topps på hitliste

  2. Ekstra Bladet om Ariana Grande-konsert: «Kjønnsløs lolita»

  3. Ariana Grande hyller fansen etter terroren: – Vi vil ikke la hatet vinne

  4. Telenor Arena lover å være «ekstra skjerpet» ved Bruno Mars-konserten

  5. Tårevåt Ariana Grande på scenen i Manchester: – Jeg elsker dere!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder