IKKE HEMMELIG LENGER: Agnete Johnsen, her foreviget av VG Helg for en tid tilbake, viser for første gang frem kjæresten. Foto: JØRGEN BRAASTAD

Agnete Johnsen har fått ny kjæreste

Agnete Johnsen (21) viser for all verden at hun er forelsket.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Popstjernen postet onsdag ettermiddag et bilde av seg selv om kjæresten på Instagram, med teksten: «Gratulerer med dagen til min beste venn, min kjærlighet», etterfulgt av et hjerte.

Den utkårede er 20 år gamle Gøran Harila fra Vadsø. Etter det VG erfarer har paret vært sammen i noen måneder, også mens Agnete var med i Eurovision Song Contest i vår, men de har holdt en lav profil.

Under filmingen av musikkvideoen til «Icebreaker» i vinter, var imidlertid Harila med på vidda. Men da var det ikke kjent at de var sammen.

Hintet om flamme

Da 21-åringen fra Nesseby konkurrerte i Stockholm i mai, var det ekskjæresten og manageren som figurerte i kulissene.

– Jeg er fortsatt singel, men har møtt en mann som jeg er veldig begeistret for. Så ting skjer, og det føles veldig godt, fortalte hun til iFinnmark like før Melodi Grand Prix i slutten av februar.

– Han er fra Finnmark, han er på min alder og jeg har det veldig fint, la hun til.

Artikkelen fortsetter under bildet.

VIDEOINNSPILLING: Fra venstre: Thomas Alexander Bjørnstad, Gøran Harila, Stian Johansen, Agnete Johnsen, Henriette Lille og Elle Márjá Eira. Foto: ELLE MÁRJÁ EIRA/KEN ARE BONGO/DAVÁS FILM

Når Agnete nå letter på sløret for sine 23.000 følgere på billeddelingstjenesten, betyr det altså slutt på «hemmeligheten».

Etter at hun røk ut av semifinalen i ESC, har artisten styrt unna rampelyset. Men hun poster jevnlig gladmeldinger og bilder til fansen gjennom sosiale medier, deriblant Snapchat.

Agnete ønsker ikke å kommentere det nye kjærlighetsforholdet utover det hun selv har meldt på Instagram.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder