NY FLAMME? Mariah Carey skal ha falt for fotrretningsmannen James Packer. Foto:AFP,

Han utpekes som Mariah Careys nye kjæreste

Nyskilte Mariah Carey (45) ble fredag avbildet hånd i hånd med forretningsmilliardæren James Packer (47).

Artikkelen er over fire år gammel

Nå skriver en rekke amerikanske og britiske medier om det som skal være en gryende romanse mellom den amerikanske popdivaen og australske Packer.

Carey, som ble separert fra sin 11 år yngre musikerektemann Nick Cannon (34) i fjor sommer, befinner seg nå på Capri i Italia. Og hun er ikke alene. I går spaserte sangeren smilende i gatene hånd i hånd med James Packer. UsMagazine og Daily Mail er blant mediene som viser bilder av paret.

KONSERTAKTUELL: Mariah Carey på scenen i Las Vegas nylig. Foto:AFP,

Båtferie?

Ifølge TMZ ferierer Carey og Packer på en yacht, og ferden går angivelig videre til Cannes og St. Tropez.

De to selv har ikke kommentert romansespekulasjonene, men Mariah Carey gjør ikke noe for å dempe nysgjerrigheten. I går postet hun et bilde med tekstutdrag fra 2000-hitlåten «Thank God I Found You» på Instagram.

«I would give up everything /
Before I'd separate myself from you /
After so much suffering /
I finally found unvarnished truth /
I was all by myself for the longest time /
So cold inside /
And the hurt from the heartache would not subside /
I felt like dying /
Until you saved my life»

Hvordan de to har blitt kjent, er uvisst, men Packer – som skal være Australias fjerde rikeste mann – er samarbeidspartner med filmskaper Brett Ratner, som er i Careys vennekrets.

Packer er sønn av den avdøde mediemogulen Kerry Packer og skal med sine investeringer og verv i underholdningsbransjen være god for om lag 60 milliarder kroner.

Carey har selv til smør på brødskiva. Sangstjernen skal ha en formue på over fire milliarder kroner.

Også nyskilt

Mens Carey har to barn – tvillinger – med eksmannen, har Packer tre barn med kone neummer to. Han ble skilt fra henne i 2013.

EKS: Mariah Carey og Nick Cannon i 2009. Foto:Chris Pizzello,Ap

Carey er for tiden aktuell med spektakulær konsertrekke i i Caesars Palace i Las Vegas. Startskuddet gikk for halvannen måned siden.

Gullstrupen har døpt showet «Mariah #1 To Infinity». Hennes ferske singel bærer også navnet «Infinity» og tolkes som en personlig henvisning til eksmannen. Cannon søkte om skilsmisse fra sin styrtrike kone tidligere i år.

Carey skal opptre i Las Vegas frem til utgangen av juli. Hun føyer seg inn i rekken av andre superstjerner som har fylt The Colosseum i Las Vegas – deriblant Céline Dion (som snart gjør comeback), Elton John, Shania Twain og Rod Stewart.

Gullstrupen blir for øvrig den nye frontfiguren for dataspillet «Game of War: Fire Age», der hun erstatter Kate Upton (23).

TMZ har i dag publisert bilder av Nick Cannon hånd i hånd med en ukjent, ung kvinne – men hun er visstnok bare er en god venninne.

Se Mariah Careys historikk på VG-lista

Klikk her hvis du vil lese mer om Mariah Carey eller her for andre rampelys-nyheter

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder