KJEMPER MOT HVERANDRE: Både Nicki Minaj og Taylor Swift er nominert i TV-kanalen MTV sitt prisutdelingsshow MTV VMA. Foto:HELGE MIKALSEN/VG / AP,

Minaj og Swift i Twitter-oppgjør

De to artistene Nicki Minaj (32) og Taylor Swift (25) i oppgjør etter at Minaj ble snytt for nominasjon.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Når Video Music Awards deles ut, kniver Taylor Swift (25) og Beyoncé (33) om å bli årets musikkvideo-dronning i den gjeve kategorien «Årets musikkvideo».

Swift har blant annet hentet nominasjoner for sin brennheite og lettkledde video «Bad Blood», der hun har med seg 17 kjendisvenner.
Noen som gjerne skulle ha vært med på den krigen er Nicki Minaj (32).
Etter at nominasjonene ble kjent tok nemlig rapperen til Twitter, og la ut følgende, syrlige beskjed:
– Hvis videoen din hyller kvinner med veldig tynne kropper blir du nominert til «Årets video», skrev Minaj og la til:
– Men tro meg. Jeg skal stå på den scenen og hente prisen for årets video. Feeling Myself & Anaconda.


Begge meldingene ble avsluttet med en ironisk mengde smilefjes. Sistnevnte melding viser til to av Minajs videoer fra det siste året. Videoen til «Anaconda» (som du kan se over) skapte mye oppstyr da den ble lansert.
Men så kom countrypop-prinsesse Taylor Swift på banen.
– Jeg har ikke gjort noe annet enn å elske og støtte deg. Det er ulikt deg å sette kvinner opp mot hverandre. Kanskje en av mennene tok plassen din, skrev Swift.
Og det var tydelig ikke det Nicki Minaj hadde sett for seg.
– Hæ? Du kan umulig lese meldingene mine. Jeg sa ikke et ord om deg. Jeg elsker deg like mye. Men du burde si meningen din, skrev Minaj og la kjapt til at det hele var ment mot bransjen og presset mot mørkhudede kvinner.
Etter hvert ser det ut til at det ble mer godt blod mellom «Bad Blood» og «Superbase»-stjernene.
– Hvis jeg vinner, vær så snill og kom opp på scenen med meg. Du er invitert til enhver scene jeg noen gang står på, skrev Swift.Har du fått med deg? Nicki Minaj forlanger orgasme

Det er twerke-dronning Miley Cyrus fått oppdraget med å lede den årlige musikkprisutdelingen MTV Video Music Awards. Showet avholdet i Los Angeles 30 august i år.
VMA-prisene går hovedsakelig til musikkvideoer, hvor den gjeveste er Årets musikkvideo. Men det er også underkategorier etter musikksjanger, samt priser for koreografi, regi og foto.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder