DRØMMEJOBBEN: - Det er helt utrolig at de har gitt meg denne sjansen, sier Mona Berntsen om jobben som danser for Chris Brown. Foto: Michael Roud
DRØMMEJOBBEN: - Det er helt utrolig at de har gitt meg denne sjansen, sier Mona Berntsen om jobben som danser for Chris Brown. Foto: Michael Roud

Norske Mona (21) turnerer med Chris Brown

MUSIKK

(VG Nett) Mona Berntsen (21) har sikret seg drømmejobben sin. Nå er hun på Nord-Amerika-turné med superstjernen Chris Brown (22).

Publisert: Oppdatert: 15.09.11 08:11

Det første showet hadde premiere mandag, og i løpet av seks uker skal Berntsen opptre 21 forskjellige steder i USA og Canada.

- Dette er min største drøm. Det er nesten for godt til å være sant, sier en hoppende glad Mona Berntsen til VG Nett.

Savner Oslo

I 2008 vant 21-åringen den skandinaviske finalen av «Dansefeber». Siden juletider i fjor har den norske jenta hatt base i Los Angeles i USA, for å satse for fullt på dansingen.

- Jeg savner Oslo veldig mye, sier hun.

LES OGSÅ: Danse-Mona prøver lykken i Los Angeles

(Saken fortsetter under bildet)


Suksessen har kommet fortere enn hun hadde håpet å drømme om. 28. august var hun en av Chris Browns dansere på MTV Video Music Awards.

- Det var en helt rå opplevelse, forteller Mona til VG Nett.

Kort varsel

Dagen før kom tilbudet om å være med på USA-turneen.

- Det har vært en veldig stressende uke. Vi hadde ti dager på å lære alt. Det er en veldig stor produksjon, og mye som må stemme. Alt har gått veldig fort, sier hun.

- Livet forandret seg på to uker, smiler Mona.

Berntsen forteller at hun ble emosjonell da sceneteppet gikk opp og hun plutselig var i aksjon foran tusener av publikummere mandag kveld.

Skryter av Brown

- Det har gått så fort. Jeg har nesten ikke forstått alt som har skjedd. Det er helt utrolig at de har gitt meg denne sjansen, forteller Mona.

Mona Berntsen forteller at Chris Brown er en av artistene hun har drømt om å jobbe med. Hun sier også at artisten er veldig hyggelig mot danserne.

- Man hører mange forskjellige historier om hvordan artister oppfører seg, men allerede før han hilste på meg visste han navnet mitt. Han er veldig imøtekommende, og en av de mest jordnære personene jeg har møtt. Som person er han veldig ærlig og godhjertet, sier Berntsen om Brown, som ikke har et udelt positivt rykte etter at han ble dømt for å ha banket opp ekskjæresten Rihanna (23) i 2009.