PASSER PÅ FANSEN: Justin Bieber sammen med elevene på Eikeli skole. Senere torsdag skal de på konserten med superstjernen. Foto: Universal Music ,

Justin Bieber inviterte hele klassen på konsert

Torsdag ettermiddag banket det på døren til 7. klasse på Eikeli barneskole. Inn kom superstjernen med en drømme-invitasjon.

Publisert:

Natt til torsdag, nærmere bestemt klokken 04.30, landet Justin Bieber (21) med sitt privatfly på GA-terminalen på Gardermoen. Han ble da kjørt direkte til Holmenkollen Park Hotel, for å samle krefter før innspillingen av «Senkveld» og den påfølgende konserten.

Ga urovekkende melding til fansen: – Tror jeg har bronkitt

Lite var kjent om hva superstjernen skulle bruke tiden sin på før innspillingen startet, så det var ikke rart at klassen på Eikeli barneskole ble paff da 21-åringen plutselig baken på døren.

– Kun noen få visste hva som skulle skje. Han banket på døren og gikk inn i klasserommet. Han hadde hangman på tavlen og forsøkte å få med elevene på sang, sier rektor Aase Lunde ved Eikeli skole til VG. Bieber inviterte også elevene med på «Nødt eller sannhet».

Bieber-comebacket: – Fansen er ikke hylende fjortis lenger

Rektoren forteller at en av elevene i klassen hadde vunnet en konkurranse.

VGTV: Her leker Justin Bieber med elevene

– Hun sendte inn et bilde av hele klassen, og gikk helt til topps i konkurransen. Og nå skal alle sammen på konserten i kveld. Vi blir hentet i buss senere, sier Lunde.

– Han inviterte hele klassen med på konserten i kveld. Reaksjonene var fantastisk hyggelige, sier markedsdirektør i plateselskapet Universal Music, Gjermund Moastuen.

Bieber Direkte: Alt om superstjernens besøk i Oslo

Elevene tørket tårer, smilte fra øre til øre og slet med å slutte å le etter besøket fra superstjernen.

– Det var superkult. De fikk ta hver sin selfie med ham, sier rektoren, som også skal være med på kveldens konsert på Chateau Neuf.

Kommentar: Justin er den nye Justin

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder