LATINSTJERNE: Jennifer Lopez (44) - her på et bilde fra en tid tilbake. Foto: AP

LATINSTJERNE: Jennifer Lopez (44) - her på et bilde fra en tid tilbake. Foto: AP

Inntrenger «flyttet inn» hos Jennifer Lopez

Politiet har arrestert og fengslet en mann som i mange dager tok seg til rette i superstjernens hjem i Los Angeles.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Den 49 år gamle mannen som i en periode skal ha trakassert Jennifer Lopez (44), klarte tidligere denne måneden å ta seg inn på eiendommen til latinstjernen.

Han skal deretter ha oppholdt seg i stjernens basseng-hus i flere dager. Bassengbygget, som er et hus utstyrt med det meste, ligger nær hovedvillaen på den store eiendommen.

Bilder på Facebook

Tobarnsmoren Lopez var ikke selv hjemme, men den uvelkomne gjesten skal ikke ha gjort noe forsøk på å skjule seg for naboene. Likevel skal sikkerhetsvakter på området ikke ha registrert at noe ikke var som det skulle.

Mannen skal også ha vært freidig nok til å poste bilder av seg selv på Facebook - bilder som viser at han følte seg svært så hjemme hos den verdensberømte filmstjernen og sangeren, skriver TMZ .

TMZ skriver at mannen, som fra før av hadde rettslig forbud mot å nærme seg Lopez, skal til psykiatrisk evaluering.

Varetektsfengslet

Hvordan inntrengeren ble avslørt, er ikke kjent, men politiet i Hamptons pågrep og varetektsfengslet mannen 8. august. Han er siktet ham for innbrudd, tyveri, forfølgelse og forakt for loven. Kausjonen er satt til 600.000 kroner, melder nettstedet.

Lopez bor på eiendommen sammen med sine to barn, som hun hr med eksmannen Marc Anthony. Hennes 18 år yngre nye kjæreste , Casper Smart (26), bor angivelig også der.

Lopez har ikke uttalt seg om episoden.

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder