HIT: Basshunter og videoene med Aylar går varmt på YouTube. Foto: Faksimile: YouTube
HIT: Basshunter og videoene med Aylar går varmt på YouTube. Foto: Faksimile: YouTube

Aylar-videoer sett av millioner

MUSIKK

(VG Nett) Aylar Lie (24) er med i nok en musikkvideo med den svenske artisten Basshunter. Videoene er nå til sammen sett nærmere 30 millioner (!) ganger på YouTube.

Publisert: Oppdatert: 19.06.08 18:24

Basshunter har hatt stor suksess i England og toppet lenge hitlistene med den engelske versjonen av «Boten Anna», «Now You're Gone». I videoen til den låten spiller Aylar en av hovedrollene. Musikkvideoen er vist over 23 millioner ganger på YouTube!

Nylig slapp han videoen til den nye singelen «All I Ever Wanted», og nok en gang har Aylar fått en rolle i filmen. Et par uker etter premieren på videoen er den sett nærmere tre millioner ganger på YouTube.

SE BASSHUNTERS NYESTE VIDEO PÅ YOUTUBE
(VG Nett tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider)

Det er selskapet Titanfilm og den norske produsenten Knut Inge Solbu som står bak de to videoene til Basshunter.

Setter rekorder

«All I Ever Wanted, som er Basshunters forsøk på å følge opp suksessen med «Now You're Gone», skal slippes i Storbritannia 7. juli.

Og han har litt av en suksess å følge opp: «Now You're Gone» lå hele fem uker på førsteplass i Storbritannia, noe bare ti andre artister har klart de siste ti årene. Videoen til låten er den femte mest sette europeiske musikkvideoen på YouTube.

Den britiske tabloidavisen The Sun har fråtset i historier om Basshunter siden han slo gjennom i Storbritannia. De trykket blant annet nakenbilder av artisten som har lekket ut på nettet.

Les: Basshunter henges ut som pornostjerne

Ønskes velkommen

De har også brukt mye spalteplass på Aylar og hennes fortid, og i forbindelse med den nyeste videoen, skriver avisen at hun «er utestengt fra hjemlandet Iran, men mer enn velkommen i Storbritannia».

Da avisen skrev om den forrige videoen, «Now You're Gone», ble den beskrevet som en strippevideo.

- Det er jo litt morsomt at den britiske avisen kaller det en «strip video», for det er det jo ikke, sa Aylar til VG Nett den gangen.

Les også: Aylar og Basshunter vekker oppsikt i England

Aylar forsøkte tidligere i år å stoppe en bok om seg selv, men boken ble likevel gitt ut og hun har den siste tiden reist rundt for å promotere utgivelsen.

Her kan du lese mer om