NYGIFT: Nicole Kidman (40) og Keith Urban (39) - her avbildet i fjor sommer. Foto: AP

NYGIFT: Nicole Kidman (40) og Keith Urban (39) - her avbildet i fjor sommer. Foto: AP

Kidmans mann krasjet på motorsykkel

(VG Nett) Nicole Kidmans country-ektemann var på vei til et AA-møte da han i forsøket på å unngå en paparazzifotograf i stedet endte i asfalten.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL
Keith Urban - offisiell hjemmeside

Keith Urban (39), en prisbelønt countryartist som i mange år har slitt med alkoholmisbruk, skal ha blitt forfulgt av en innpåsliten paparazzifotograf da han i går var på vei til et møte hos Anonyme Alkoholikere.

Følte seg jaget

Ulykken skjedde like ved hjemmet han deler med filmstjernekona Nicole Kidman (40). Urban forteller selv om hendelsen, via sin USA-baserte talsmann Paul Freundlich.

- Mens jeg var på vei til et AA-møte, et tidspunkt hvor privatlivet mitt er ekstra viktig å beskytte, følte jeg meg jaget. Jeg satte opp farten, og i forsøket på å unngå en bil som tok en ulovlig u-sving, så jeg ikke noe annet valg enn å hoppe av motorsykkelen, forklarer Urban i pressemeldingen.

Fotografen hjalp

Urban forklarer at paparazzifotografen så alvoret i stuasjonen og at vedkommende straks ilte til for å hjelpe.

- Faktisk var det forfølgeren min som hjalp meg opp fra gaten - uten å ta bilder, opplyser countryartisten som etter ulykken kom seg hjem og i stedet valgte å ta bilen til møtet.

Urban forklarer at han var skjelven etter motorsykkelkrasjen, men at han slapp fra smellen uten fysiske skader.

Fikk tilbakefall

Urban og Kidman, som giftet seg for halvannet år siden, bor vekselsvis i USA og Australia. Tørrlagte Urban ble i fjor høst innlagt på rusavvenningsklinikk etter å ha fått et tilbakefall. Han har siden deltatt på jevnlige møter i regi av Anonyme Alkoholikere.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder