- Whitney mister hår og tenner

(VG Nett) Sang- og filmstjernen Whitney Houston (41) skal ha misbrukt så mye narkotika at hun har begynt å miste både hår og tenner.

Christine Jensen
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

AVVENNING: Sangeren Whitney Houston (41) har nok en gang lagt seg inn på en klinikk for å få bukt med rusmisbruket sitt. Her er hun avbildet under en konsert i Shanghai i juli i fjor. Foto: Reuters

Også i fjor ble Houston innlagt, men da forlot hun klinikken etter kun fem dager.

Nå skal moren ha fått nok. Ifølge Aftonbladet skal hun ha stilt et ultimatum overfor sangstjernen: Søk hjelp, eller jeg bryter kontakten og sørger for at du mister ansvaret for datteren Bobbi Kristina (12).

- Tynn i håret

I intervju etter intervju har stjernen forsikret om at hun har sluttet med dop. Men misbruket skinner igjennom, skriver Aftonbladet.

Venner av Houstons slektninger beskriver henne som rene skjelletet.

- Kinnene går innover, knærne minner om dørhåndtak. Håret er tynt og faller av. Hun klager over smerter i tannkjøttet og at tennene har begynt å løsne, sier en av dem til National Enquirer.

Mistet tann

En av hennes bekjente skal ha fortalt at hun allerede har mistet en tann i overkjeven.

I 2002 sto Whitney Houston frem på amerikansk TV og fortalte at hun i en årrekke hadde slitt med rusmisbruk. Hun skal ha brukt alt bortsett fra crack.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder