GAMLE PUSSYCAT DOLLS: Slik var de den gang, men gruppen jakter nå etter nye stjerner. Foto: AP.
GAMLE PUSSYCAT DOLLS: Slik var de den gang, men gruppen jakter nå etter nye stjerner. Foto: AP.

Lover mer sexy Pussycat Dolls

Publisert:

Del saken på:

Lenken er kopiert
MUSIKK

(VG Nett) Pussycat Dolls-mamma Robin Antin forteller at bandet vil nå nye høyder i ny drakt.

- Nye Pussycat Dolls blir hotte, sexy og talentfulle, forteller Robin Antin, som røper at Nicole Scherzinger vil fortsette som frontfigur i den nye Pussycat Dolls-gruppa.

I januar valgte Jessica Sutta å forlate gruppa, mens både Ashley Roberts og Kimberly Wyatt sluttet i februar.

Pussycat Dolls-mamma og koreograf Robin Antin er overbevist om at jentebandet vil fortsette mot nye høyder, og tror ikke at avskjeden til Kimberly og Ashley vil ødelegge for gruppens suksess:

- Slik som Pussycat Dolls tidligere medlemmer går videre, vil også vi gjøre det, sier Antin til kjendisbloggeren Perez Hilton, ifølge Young Hollywood News, og legger til at hun støtter dem fullt og helt i avgjørelsen om å forlate bandet.

- Sterkere

Antin fastslår nå at de vil få inn nye medlemmer i gruppa, og hun er overbevist om at endringene vil gjøre jentebandet enda sterkere:

- De siste femten årene har det vært flere fantastiske versjoner av Pussycat Dolls. Vi begynte med Christina Applegate og Carmen Electra, som delte scenen med mange talentfulle jenter, mange av de valgte å følge sin egen drøm - og satse på en solokarriere. Det samme ser vi i dag, sier Antin.

Stjernespekket gruppe

Pussycat Dolls ble dannet i 1995, som en burlesk dansegruppe basert i Los Angeles. Gruppen hadde midlertidige medlemmer som Christina Applegate, Carmen Electra og Christina Aguilera.

Gruppen ble transformert til et band i 2003 da Nicole Scherzinger ble hyret inn som sanger, og gruppen kom med sitt første album i 2005. Det har svirret mange rykter om medlemmene over årene. Per i dag er det bare Scherzinger og Melody Thornton som er igjen i gruppen av originalmedlemmene.

Følg Rampelys på Facebook!

Denne artikkelen handler om