USA-TURNÉ: Kygo, her på Coachella-festivalen i California i april. Foto: MARIO ANZUONI /REUTERS

Derfor tatoverte Kygo seg for første gang

Kyrre Gørvell-Dahll (26), kjent som Kygo, har tatovert seg til minne om avdøde Avicii.

ARTIKKELEN ER OVER ETT ÅR GAMMEL
les også

Aviciis familie: – Han orket ikke lenger

I et TV-intervju på TV 2s nettsider viser Kygo frem rykende ferske tatoveringer på nedre høyrearm. Den ene er en palme, og den andre er logoen til den døde stjerne-DJ-en Tim «Avicii» Bergling, som døde nylig – bare 28 år gammel.

– Aviciis musikk har betydd ufattelig mye for meg, sier Kygo til TV 2 og legger til at han på en måte føler at han skylder Avicii en tatovering.

På Instagram postet Kygo et bilde for to dager siden, der han viser frem begge tatoveringene og skriver: «Fikk mine aller første tatoveringer i går kveld», sammen med et palmesymbol og Avicii-logoen:

Da Kygo opptrådte på musikkfestivalen Coachella 20. april – samme dag som Avicii hadde gått bort – benyttet han anledningen til å hedre sin gode kollega.

– Avicii var min største inspirasjon og grunnen til at jeg selv startet med musikk. Jeg hadde ikke stått her i dag uten ham, sa Kygo fra scenen, der han også fremførte Avicii-låten «Without you».

– Syng og dans for å hylle et musikalsk geni, sa han til publikum.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Allerede i 2014, da Kygo skulle varme opp for Avicii i Oslo Spektrum, omtalte han svensken som et forbilde.

Kygo befinner seg i disse dager på USA-turné.

Familien har i et åpent brev forklart at Avicii ikke orket å leve lenger.

Da han fikk nyheten om kollegaens bortgang, postet Kygo et bilde av seg selv sammen med Avicii, hvor han skrev «Jeg kan ikke fatte at dette er sant»:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder