MÅ MELDE AVBUD: Ingrid Bjørnov, her avbildet i forbindelse en teateroppsetting på Det Norske Teateret i 2015. Foto: Jan Petter Lynau VG

Ingrid Bjørnov avlyser flere konserter

«En smell i beinet» på premieren førte til sykemelding og avlyste konserter for Ingrid Bjørnov denne uken.

Det er artisten selv som melder nyheten på sin Instagram-konto. Til et bilde av et «Straks tilbake»-skilt, skriver hun:

«Dette er en melding om sykmelding. Jeg krangler med høyre bein og må dessverre kaste inn håndkledet denne uka. Forestillingene i Horten, Larvik, Nøtterøy og Bø må derfor utsettes.»

Fikk du med deg: Derfor valgte Ingrid Bjørnov bort barn

Lisbeth Wiberg Olsen i Backstage Management som arrangerer turneen, sier til Dagbladet, som først omtalte saken, at artisten må holde seg i ro:

– Ingrid fikk en smell i beinet etter premieren, og som et resultat av det må hun holde seg i ro denne uka, opplyser hun.

Les mer: Bjørnov reiste kjerringa etter gjeldsmarerittet

Bjørnov skulle etter planen vært på turné med soloforestillingen «Steinway to Heaven», som hadde premiere i Drammen 24. august. Etter det har hun vært i Lillestrøm, og denne uken sto Bakketeigen, Nøtterøy, Larvik og Bø for tur.

Artisten opplyser også i Instagram-posten at nye konsertdatoer i april er på plass for flere av stedene.

Nyseparert Benedicte: Starter karrieren på nytt

«Takk til kulturhusene og moderskipet @backstagemanagement for lynrask jakt på nye spilledatoer: #BakkenteigenKulturhus 25. april @bolgenkulturhus 26. april @nkulturhus 27. april @gullbring 28. april. Håper vi sees! Beste hilsen Ingrid», avslutter hun.

Se: Bjørnov og Adrian ble begge først kjent da de spilte sammen i duen Dollie de Luxe.

Her kan du lese mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder