VG-LISTA KLARE: Joakim With Steen og Aleksander Walmann i Jowst kommer til Rådhusplassen 24.juni Foto: Jørgen Braastad VG

Jowst, Freddy Kalas og Maggie Lindemann kommer til VG-lista på Rådhusplassen

Freddy Kalas, Jowst og nettfenomenet Maggie Lindemann er klare for VG-lista på Rådhusplassen 24. juni.

Maiken Svendsen
ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL

Tidligere har det blitt bekreftet at Julie Bergan er med som både artist og programleder. I tillegg er Hkeem, Cezinando, Gabrielle, Morgan Sulele, TRXD og Mugisho klare fra før.

NETTFENOMEN: Maggie Lindemann fra USA er klar for Rådhusplassen Foto: WARNER MUSIC

Nå er det klart at Freddy Kalas, MGP-vinnerne i Jowst og det amerikanske fenomenet Maggie Lindemann kommer til Rådhusplassen.

I tillegg vil Kalas være med turneen til Bergen, mens Jowst dukker opp i Trondheim og Bodø.

Maggie Lindemann har over 300.000 følgere på YouTube og over 2 millioner følgere på instagram. Hun er artist og YouTuber.

Hennes debutsingel fra 2016, «Pretty Girl», gikk til fjerdeplass i Sverige og 9. plass på VG-lista i fjor.

Slik beskriver 18-åringen fra San Antonio i USA seg selv:

– Jeg har alltid noe å komme med. Selv om det gir meg problemer, er jeg ikke redd for å si det jeg mener trenger å sies. Jeg sensurerer ikke hvem jeg er. Jeg har vært gjennom vanskelige ting. Jeg synes det er kult at jeg kan være meg selv fullt og helt.

Husker du?

Joakim With Steen, bedre kjent som Jowst, vant den norske finalen i Grand Prix i år, og var sammen med vokalist Alexander Walmann Norges deltaker i Eurovision i Kiev. De endte på 10. plass i den internasjonale finalen med sin låt, «Grab The Moment».

Saken fortsetter under bildet

KOMMER TILBAKE: Freddy Kalas spilte på Rådhusplassen i fjor, også. Foto: CF Salicath

Freddy Kalas, eller Fredrik Auke som han egentlig heter, har over 150 millioner strømminger på Spotify etter gjennombruddet med «Pinne for landet» i 2014. Også i fjor var Freddy Kalas på VG-lista på Rådhusplassen.

VG vil for øvrig ha med seg influencerne Kong Halvor, Piateed og Noobwork på VG-lista-turneen i sommer. De tre skal bidra i sosiale medier med sine krumspring.

INFLUENCERS: Noobwork, Piateed og Kong Halvor skal alle bidra i VG-listas sosiale medier Foto: Privat

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder