BITRE BELIEBERS: Justin Biebers møte med kjendisdatter i helgen, fansen mener «det ser ut som han gjør møtene likevel». FOTO: Mattis Sandblad VG

Justin Bieber avlyste «meet and greet» – Møtte kjendisdatter i Las Vegas

Emma Gretzky (13) - datteren til ishockey-ikonet Wayne Gretzky - fikk konsert, bilde og møte med Bieber i bursdagsgave, til «Beliebers» frustrasjon.

Maiken Svendsen
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

For kun en uke siden kunngjorde Justin Bieber (22) at han dropper «Meet & Greet» på denne turneen. I helgen fikk derimot Emma Gretzky møte popstjernen etter en konsert. Bilde av møtet la moren Janet Gretzky ut på Instagram.

Emma Gretzky er datteren til skuespilleren Janet Gretzky og ishockeyspilleren Wayne Gretzky. Hun fylte 13 år i helgen, derfor tok foreldrene henne med på konserten til Bieber i Las Vegas. Etter denne konserten fikk hun bilde med popstjernen.

Bildet har flere kommentarer hvor fans er oppgitte over at Bieber møter kjendisdatteren og ikke fansen.

«Hyggelig for Justin Bieber at det ikke er følelsesmessig utmattede å ha «meet and greets» med kjendisbarn» skriver en på instagram.

PAPPFIGUR I STEDE FOR BIEBER: I følge twitter var dette det som møtte fansen i Las Vegas Foto: Skjermdump: Twitter

«Bra for Bieber å møte en Gretzky, etter han sa at han ikke kunne møte fans mer. Gratulerer til din fantastiske datter. Bieber møter bare rike mennesker nå» skriver en annen

«Ser ut som han gjør «meet and greets» likevel» skriver en tredje.

I følge TMZ sine kilder i teamet til Bieber vil du fortsatt kunne møte han om du kjenner Bieber eller noen i hans indre sirkel. Grunnen til det er at de må kunne stole på at de som møter Bieber ikke er sikkerhetsrisiko for stjernen.

Den dyreste VIP-billettene med «Meet & Greet» kostet over 17 000 kroner. På mandag skrev musikkmagasinet NME at de som hadde kjøpt denne billetten til konserten i Las Vegas i helgen ikke fikk tilbake pengene uten å gi fra seg billetten til konserten også. De som beholdt billetten fikk møte en pappfigur av Justin Bieber.

Slites ut av «Meet & Greet»

Bieber kunngjorde på sin egen Instagram- og Facebookprofil at han ikke kom til å møte fansen som hadde kjøpt «meet and greet»-billettene til «Purpose»-turneen.

Han skrev da at møtene tømmer han for energi. Selv om han ikke ønsker å skuffe fansen ønsker han heller å gi dem et bra show og gode album.

«Presset på å være den personen folk forventer å se blir for mye å bære på mine skuldre», skrev han på instagram forrige uke.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder