EMOSJONELT: Demi Lovato på scenen for første gang på nær to år på Grammy-utdelingen 26. januar. Foto: Matt Sayles / Invision

Demi Lovato om å komme ut av skapet: – Skalv og gråt

Artisten fortalte ikke foreldrene sine at hun er åpen for kvinnelig kjæreste før i 2017.

  • Ingvill Dybfest Dahl

27-åringen har vært ærlig om at hun selv er åpen når det kommer til seksuell legning. I et nytt radiointervju på «Radio Andy» snakker hun om hvordan hun kom ut av skapet overfor foreldrene. 

les også

Gråtkvalt Demi Lovato famlet på Grammy-scenen

– Jeg holder fremdeles på å finne ut av det. Jeg fortalte ikke foreldrene mine at jeg kunne se meg selv ende opp med en kvinne før i 2017, sier hun ifølge Entertainment News.

FØR: Demi Lovato i aksjon i Lisboa i juni 2018. Foto: JOSE SENA GOULAO / LUSA

Hun beskriver øyeblikket:

– Det var faktisk følelsesladet, men veldig vakkert. Etter at det var gjort, skalv og gråt jeg. Jeg var overveldet. Jeg har så fantastiske foreldre. De var så støttende.

Hun forteller at faren ikke var overrasket, siden han husket teksten hennes i låten «Cool for Summer».

– Det var mamma jeg var veldig nervøs for, men hun sa: «Jeg vil bare at du skal være lykkelig». Det var så vakkert og fantastisk. Jeg er så takknemlig, sier sangeren. 

Lovato har tidligere sagt hun er åpen for å få familie. 

– Jeg vet ikke hva som skjer i fremtiden. Jeg vet ikke om jeg kommer til å få barn i år eller om ti år. Jeg vet ikke om jeg kommer til å få barn med en partner eller uten, for kvinner trenger ikke partnere. Amen!, sier hun ifølge underholdningsnettstedet. 

les også

Brudd for Demi Lovato

Etter overdosen i juli 2018, som var nær ved å koste henne livet, har Lovato holdt lav profil. Nylig holdt hun sin første opptreden på over halvannet år under Grammy-utdelingen, noe som var tydelig følelsesladet for henne. I det ferske intervjuet med Andy Cohen avslører hun at hun vurderte å legge musikkarrieren på hylle for godt da hun var innlagt på sykehus

– Jeg tror at etter hvert som tiden går, vil jeg være i stand til å fortelle mer i detaljer. Men det var en generell tanke. Vi visste ikke hva som kom til å skje. Vi visste ikke hvor frisk jeg kom til å være da jeg kom ut. Det var virkelig en skremmende tid i livet mitt, sier hun. 

Les også

Mer om

  1. Musikk
  2. Hollywood

Flere artikler

  1. Gråtkvalt Demi Lovato famlet på Grammy-scenen

  2. Jessica Simpson var avhengig av alkohol og piller

  3. Chrissy Teigen innrømmer brystimplantater

  4. Jens Christian Nørve er blitt pappa: – Vi skalv og smilte

  5. Pluss content

    Lene Marie Fossens foreldre: – Hun var veldig redd for døden

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder