- Jenny er digg!

Jenny Skavlan med i musikkvideoen til Erik og Kriss

MUSIKK

FROGNERPARKEN (VG Nett) Rapduoen Erik og Kriss var ikke i tvil om hvilken skuespiller de ønsket seg mest i sin nye musikkvideo.

Publisert: Oppdatert: 04.06.08 12:57

I dag gikk låten «Det E'kke Meg Det er Deg» inn på 3. plass på VG-lista, og samme dag har Erik Mortvedt og Kristoffer Tømmerbakke premiere på videoen.

Der har skuespillerne Jenny Skavlan (21) og Espen Kloumann Høiner (26) sentrale roller.

- Vi fikk førstevalget vårt med en gang. Både Jenny og Espen stilte villig opp, sier Kristoffer Tømmerbakke.

- Jenny har alltid vært den jenta i gjengen som alle gutta synes er digg og en kul jente. Hun har jo alltid vært den jenta som folk ser på henne som nå, sier Kristoffer.

Erik og Kriss er også sentrale i videoen, og spiller i rollene som musikkfans, dørvakt, bartender, ryddegutt og seg selv.

YouTube: Se den nye musikkvideoen her! (VG Nett tar ikke ansvar for innholdet eksterne nettsider)

Jenny blir dumpet

Skavlan, som først ble gjennom Grandiose-reklamen «Full Pakke», er virkelig i vinden om dagen. Hun er med i de to kommende filmene «Knullegutt» og «Rød Snø», i tillegg har hun akkurat spilt inn en reklamefilm i Los Angeles.

- Jeg har kjent Erik og Kriss lenge, og det var ordentlig materiale å spille på i videoen, så det var veldig morsomt, sier Jenny, som spiller en innpåsliten jente som jakter på Espen Kloumann Høiner, kjent fra filmer som «Bare Bea», «Switch» og «Reprise».

- Jeg tror han (Espen) slo opp med meg 14 ganger da vi spilte inn videoen, forteller hun.

I virkeligheten er det alt annet enn kjærlighetssorg for Skavlan om dagen. Nylig kunne VG nemlig avsløre at hun er sammen med tidligere «Klovner i kamp»-medlem Thomas «Fingern» Gullestad (27). Det vil hun si minst mulig om.

- Jeg er litt hemmelighetsfull der. Men, ja vi er sammen. Det er hyggelig, sier hun.

Fikk platina

Da VG Nett møtte Erik og Kriss i Frognerparken onsdag ble de også overrasket med to platinaplater for fjorårshiten «Dra Tilbake».

VGTV: Her får de platina-beviset!

- Seriøst, er den til oss? spør Kristoffer da han får overrakt platina-beviset .

«Dra Tilbake» lå 12 uker på VG-lista, med 3. plass som beste plassering. Så gjenstår det å se om låten som i dag gikk inn på en ny 3. plass klatrer høyere enn den forrige.

- Det har vært en veldig bra morgen. Det er nesten litt julaften, sier Erik.

- Det er utrolig gøy. Nå ligger vi oppe med Erlend Bratland og Espen Lind. Kulegutta, liksom, sier Kristoffer, som sammen med Erik hadde over 100 konserter i 2007.

Her kan du lese mer om