Nektet å posere naken

(VG Nett) Beyonce Knowles (21) trampet ut i fullt sinne da fotografen ville ha henne til å posere naken innsmurt i honning.

Artikkelen er over 16 år gammel

Innsmurt i honning

LaChapelle ville ha Beyonce naken foran kamera kun iført et tynt lag honning. Dermed travet 21-åringen ut av studioet - mektig irritert.

I tiden etter forrige Destiny's Child-album har jentene gått solo - selv om de bedyrer at tyrioen ikke er oppløst. Frontfigur Beyonce Knowles har toppet hitlistene i sommer med låta "Crazy in Love", og satser også hardt på en filmkarriere.

Beyonce skal for øvrig opptre under nattens MTV Video Music Awards i New York. I sin nye video, "Bad Boy", som er en duett med crossover-kometen Sean Paul fra Jamaica, spiller hun mer på sex enn noensinne.

- Kunne vært rik

Men du får aldri se henne naken, hverken på lerretet eller på bilder. Hun vil nemlig bli kjent for sitt talent, og ikke for sin sexy rumpe.

- Alle fotografer vil være den første som får Beyonce til å kle av seg. Det ligger prestisje i å få meg til å vise en brystvorte, sier Beyonce, ifølge Sky News.

Den selvbevisste 21-åringen sier hun ofte blir presset av fotografer, og at folk stadig prøver å få henne til å gå lenger.

- Hvis jeg fikk en dollar hver gang en eller annen fyr sier "du kommer bare på forsiden hvis du tar av deg buksa" ville jeg ha vært en rik kvinne, sier Beyonce.

Det er imidlertid all grunn til å tro at Beyonce har til salt i maten selv om hun ikke poserer naken i tide og utide. Albumet hennes har toppet verden over i hele sommer.

Fans med sansen for bar hud kan dog glede seg over følgende uttalelse:

- Jeg har ikke noe problem med sexy klær, og jeg tar gjerne på bikini hvis scenen er på stranda. Men vulgær uten grunn? Aldri.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder