Thomas: - Holdt på å gråte

- Jeg ble så glad at jeg holdt på å grine, omtrent, sier Thomas Dybdahl om mottagelsen av hans siste album «Stray Dogs».

  • Ronny Berg

Artikkelen er over 16 år gammel

- Jeg leste anmeldelsen på nettet. Det gjorde dagen. Det var en total bekreftelse på at jeg hadde fått til det jeg prøvde på. Veldig belønnende, sier Dybdahl, som feiret med spekemat og litt vin.

Aftenposten, Dagsavisen og Dagens Næringsliv har også vært svært positive til plata som kommer i butikken i dag. «Voldsomt gripende, dypt melankolsk og sterkt emosjonell på samme tid. Thomas Dybdahl serverer låter som kan ta pusten fra en stakkars lytter,» skrev VG.

- Hvorfor ble den så bra?

- Fordi jeg ville at den skulle bli det. Jeg har jobbet ganske intenst. Det er ingenting som er tilfeldig. Men først og fremst ble den bra fordi jeg visste hva jeg ville ha, sier Dybdahl.

Stavangermannen har vært tre uker på Bali og skrevet nye sanger. Neste album er nesten ferdig, sier Dybdahl.

- Skitfornøyd

- Jeg synes kanskje det er noen av de beste sangene jeg har skrevet. Jeg er skitfornøyd, sier han. Dybdahl har satt av denne uken til intervjuer og promotion for albumet «Stray Dogs». 26. oktober blir det akustisk konsert i Oslo Konserthus.

- Du er ikke redd for å ta av?

- Jeg er ikke den typen. Dette gir bare lyst og inspirasjon til å lage noe som er enda bedre.

Les også

Flere artikler

  1. Lidenskap og lidelse

  2. Stevie Nicks: - Motbydelig TV-kyss

  3. Springsteen knallhardt ut mot Bush

  4. Britney splitter naken

  5. David synger om kjærlighetssorg

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder