Idol-Jorun møtte veggen

Jorun Stiansen stakk av med Idol-seieren 19. mai. For en måned siden brøt hun nesten sammen og møtte veggen.

NTB
ARTIKKELEN ER OVER 14 ÅR GAMMEL

SNART PLATEKLAR: Vennesla-jenta Jorun Stiansen (21). Foto: Espen S. Hoen

Før Topp 20-showet i Bergen 26. juli var det nummeret før Stiansen brøt sammen. Hun orket rett og slett ikke mer da hun ble presset til å framføre sin nye single "Unstable" sammen med Vinni Paperboys, før hun hadde øvd den skikkelig inn.

Fikk sceneskrekk

- Jeg trodde jeg skulle synge "This is the night" som vanlig. Men så fikk jeg beskjed om at dette måtte jeg bare takle. Det var kaldt og jeg ble hes. Jo mer nervøs jeg blir, jo mer strammer musklene seg i halsen. Jeg har aldri hatt så sceneskrekk i hele mitt liv før, og jeg er jo vanligvis ikke nervøs. Jeg var kvalm da jeg sang, klarte ikke å glede meg, og etterpå begynte jeg å grine. Det er min verste sceneopplevelse noensinne, sier Stiansen til Fædrelandsvennen.

I sommer tilbrakte hun til sammen ti dager i hjembygda Vennesla. Det var vanskelig å takle, og hun klarte ikke å slappe av. Hun sier hennes egen far merket at hun hadde forandret seg, og at hun selv også har merket endringer.

- Før brukte jeg å si at jeg var dårlig på navn og ansikter. Men nå! Jeg har hukommelse som en gullfisk, og husker ikke i tre sekunder bakover engang, sier hun.

Men nå har hun det bra igjen. Tirsdag gir hun ut sin første CD "Unstable".

- Jeg er ekstremt kry og fornøyd med plata. Det gjelder alle oss som har vært med på den, sier Idol-Jorun.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder