Spiller i Oslo mandag

OLDEFAR MICK: Mick Jagger er blitt oldefar. Senere denne måneden blir han også bestefar for femte gang. Hans datter Jade har nemlig gått gravid samtidig som sin egen datter Assisi. Foto: Pa Photos

Mick Jagger er blitt oldefar

The Rolling Stones-vokalisten Mick Jagger (70) kommer til Oslo som oldefar.

  • Camilla Norli

Artikkelen er over seks år gammel

Mick Jaggers 21 år gamle barnebarn Assisi, som er datteren til hans egen datter Jade, ble i går mamma til en liten datter, melder The Hollywood Reporter.

Dermed blir rockevokalisten oldefar i en alder av 70 år. Ifølge magasinet Hello! skal han ha gitt følgende beskjed til barnebarnet Assisi da hun fortalte ham om graviditeten:

- Godt gjort!

Assisi fikk datteren sammen med kokkekjæresten Alex Key (25).

- Jeg kan tenke meg at det er fint å være oldefar, men jeg er ikke så sikker på om han liker tanken på å bli gammel, eller å bli kalt oldefar, har Assisi uttalt til Hello!

Hun kaller nemlig heller ikke Mick Jagger for bestefar.

- Jeg kaller ham Mick. Jeg ville ikke ha funnet på å kalle ham bestefar, sier hun til bladet.

Men Mick Jagger må bare finne seg i at også antall barnebarn øker. For samtidig som Assisi er blitt mor, så venter hennes egen mor Jade barn denne måneden. Hun er gravid med sitt tredje barn. For å gjøre forvirringen komplett: Dette barnet blir da Mick Jaggers barnebarn - og selv tante eller onkel til hans nyfødte oldebarn.

Jagger har selv sju barn og fire barnebarn.

For bare to måneder siden mistet han kjæresten L'Wren Scott på tragisk vis da hun begikk selvmord. Etter tragedien utsatte gruppen sine planlagte konserter i Australia og New Zealand. Jagger har vært sterkt preget av kjærestens død - og har skrevet at han sliter med å forstå hvordan hun kunne ende livet sitt på den måten.

Men på mandag kommer de til Oslo der de skal spille på en utsolgt Telenor Arena.

Flere artikler

  1. Mick Jagger (73) pappa igjen

  2. Jagger (72) blir åttebarnsfar

  3. Mick Jagger tok farvel med kjæresten

  4. Stones gjenopptar turnéen i Norge

  5. Bandkollegene muntrer opp Mick Jagger med sangvideoer

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder