ANGREPET AV SKUDD OG SLANGE: I natt går årets MTV Video Music Awards av stabelen, og Chris Brown og Nicki Minaj er blant dem som har opplevd litt motgang i forkant av showet. Foto:,REUTERS/AFP

Drama på MTV-festen - før showet har startet

Slangebitt og fall fra scenen – Det har allerede vært mye drama rundt MTV Video Music Awards som går av stabelen i natt.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Dagen før det store showet datt australske Iggy Azeala av scenen mens hun fremfører «Fancy» på en veldedighetskonsert. Hun la senere ut en video av det hele på Instagram for å vise at hun hadde det bra, og at det ikke var veldig dramatisk, skriver AP.

En to meter lang kongeboa bet en av Nicki Minajs dansere når de øvde på artistens singel «Anaconda». Danseren ble ført til sykehus, og slangen, Rocky, ble ført bort fra settet.

Under en annen øvelse skal en arbeider ha falt ned fra en skrånende plattform på scenen i Forum, Inglewood i California, skriver AP.

Under en fest i Los Angeles ble flere skudd avfyrt mot rapperen Chris Brown i forkant av MTVs Video Music Awards. Tre skal være såret etter skytingen, blant dem er plateselskapsdirektøren Suge Knight, som skal ha blitt truffet i magen og armen.

Brown la selv ut en melding på Twitter etter hendelsen.

– Det er skuffende at vi som samfunn ikke kan ha det moro eller hygge oss uten at det blir krangling.

Han legger til en melding som kan tolkes som et pek til den som eventuelt forsøkte å skyte ham.

– Miss me with the bullshit!!!

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder