NORGESBESØK: Rihanna legger turen innom Norge når hun skal ut på ny turné. Foto: AP

NORGESBESØK: Rihanna legger turen innom Norge når hun skal ut på ny turné. Foto: AP

Rihanna til Norge

(VG Nett) Hitmaskinen Rihanna legger ut på ny turné og legger turen innom Norge.

Ida Anna Haugen
ARTIKKELEN ER OVER ÅTTE ÅR GAMMEL

30. oktober 2011 besøker Rihanna Norge, og holder konsert i Oslo Spektrum, skriver Live Nation i en pressemelding.

Konserten er en del av Rihannas nye «Loud»-turné, og dette blir første gang artisten holder en hel konsert i Norge. Tidligere har hun opptrådt på Nobelkonserten, og hun fremførte også en sang da hun gjestet Fredrik Skavlan i 2009.

«Loud» er også navnet på Rihannas nyeste album, og singlene «only girl (in the world)» og «Whats my name» har allerede herjet hitlistene verden over. Singlene er produsert av den norske stjerneduoen Stargate.

Hør Rihannas nyeste album her

Rihanna fikk mye oppmerksomhet i 2009 da det ble kjent at ekskjæresten Chris Brown mishandlet henne før en Grammy-fest. Bildene av en forslått Rihanna lekket til pressen, og stjernen har senere fortalt at hun opplevde dette som ekstremt ydmykende. Etter bruddet med Chris Brown har Rihanna funnet lykken med Matt Kemp.

Samme år som mishandlingen hendte, ga Rihanna ut albumet «Rated R». Albumet viste en mørkere side ved artisten enn hva hun hadde vist tidligere, og førstesingelen «Russian Roulette» ble tolket som et nådeløst oppgjør med Brown. Singlene «Rude Boy», «Hard» og «Wait your turn» fikk mye spilletid. Før den tid har hun hatt stor suksess med albumet «Good girl, gone bad», siden hun slo igjennom med låten «Pon de replay»

Det nyeste albumet «Loud» er langt mer feststemt, og Rihanna selv har kommentert at hun var klar for å ha det gøy igjen. Billettsalget til Norges-konserten begynner mandag 13. desember.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder