TILBAKE MED GUTTA?: Steven Adler (t.h) i 2012, da Guns'N Roses ble innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame. Sammen med med bassist Duff McKagan og gitarist Slash. Vokalist Axl Rose var ikke med på denne seremonien. Foto: Tony Dejak Ap

Sparket Guns’n Roses-trommis gjorde comeback med bandet

Den herjede trommeslageren Steven Adler spilte onsdag med
bandet han ble sparket fra i 1990. Nå mangler det bare én for å samle hele den originale besetningen.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Steven Adler spilte på Guns’ Roses’ to første album før han ble sparket for over 25 år siden. Siden har han kanskje vært mest kjent for sitt utagerende narkomisbruk, og han var med i realityserien «Celebrity Rehab with Dr. Drew» i 2008.

Les om G'nR-comebacket: Overrasket alle i natt

Da det ble kjent at Guns’n Roses skulle gjøre comeback med både Axl Rose, Slash og Duff McKagan var det flere fans som påpekte at det ikke var noe skikkelig comeback.

Les også: Axl Rose brakk beinet – i gips på scenen

Fra den opprinnelige besetningen manglet både gitarist Izzy Stradlin og Steven Adler bak trommesettet. Men i går var Adler tilbake. På en konsert i Cincinnati dukket han opp, skriver metalnettstedet Blabbermouth.net.

Han spilte riktignok bare to låter, men ble introdusert av vokalist Axl Rose.

– På trommer, dere kjenner kanskje denne karen, mine damer og herrer: Mister Steven Adler!

Bandet har også lagt ut et bilde på Twitter av Steven Adler på scenen sammen med bandet på scenen.

Grunnen som ble oppgitt til at han ikke var med i utgangspunktet var at han måtte gjennomgå en operasjon i ryggen. Nå øyner nok flere håpet om at han er tilbake for godt, men ingenting er bekreftet i så måte.

SAMMEN IGJEN: Axl Rose og Slash er begge med når Guns N'Roses gjør comeback. Her er de i California i april. Foto: Kevin Winter Afp

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder