LYKKELIGE: Mariah Carey har fått et nytt liv etter at hun stiftet familie. Her sammen med ektemann Nick Cannon under SAG Awards i januar. Foto: Ap

Mariah Careys tvillinger bidrar på nytt album

Monroe og Moroccan har knapt fylt tre år. Om få uker gjør de sin musikalske debut - på mor Mariah Careys nye album.

Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det røper sangstjernen (44) i et intervju med Entertainment Tonight Canada. Carey, som har solgt over 200 millioner plater på verdensbasis, slipper sitt fjortende album i begynnelsen av mai. Låten «Supernatural» betyr noe helt spesielt.

- Jeg skrev sangen spesielt til dem. De var to år gamle da vi spilte inn låten i studio, forteller hun.

Ifølge den stolte moren er det lille Monroe som bidrar mest på vokalfronten - og det kan virke som datteren har arvet et snev av morens sangtalent.

- Hun har faktisk en veldig sterk stemme, sier Mariah i intervjuet.

Carey giftet seg med rapper og skuespiller Nick Cannon (33) for seks år siden, og paret har rukket å fornye ekteskapsløftene sine flere ganger - senest i Disneyland. Passende nok ble tvillingene født på foreldrenes bryllupsdag i 2011, etter et temmelig tøft svangerskap. I intervjuet hos Entertainment Tonight understreker Mariah hvor mye morsrollen betyr for henne.

- Før var jeg overbevist om at jeg aldri kom til å få egne barn. Men ting forandrer seg. Jeg lever for tvillingene mine, sier hun.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder