Astrid S nekter å svare på om hun er singel

– Jeg har det bra. Det var eneste popstjernen ville svare på spørsmålet om sin sivilstand.

 • Maiken Svendsen
 • Jenny-Linn Lohne
 • Jørn Pettersen

Artikkelen er over tre år gammel

I skrivende stund har Alan Walker akkurat avsluttet Skandinavias største gratis konserter, VG-lista fra Rådhusplassen. I tillegg til de nærmere 60 000 som sto foran scenen, kom også en del andre kjendiser.

En av de første inn i Morten Hegseth og Vegard Harms kjendisvorspiel før VG-listeshowet, var stjerneskuddet Astrid S, som også sto på scenen i kveld.

Avkrefter «hooking»

Hun fortalte om en hektisk vår, og at hun hadde besøkt rundt ti land den siste tiden. Hun har blant annet varmet opp for The Weeknd og spilt inn sanger i Los Angeles.

Tidligere har 19-åringen sagt at hun er singel, men på Rådhusplassen hadde pipen fått en annen lyd. VGTVs Morten Hegseth spurte hele tre ganger om hun fortsatt er singel, hvorpå svaret hver gang lød:

– Jeg har det veldig bra.

Det naturlige oppfølgingsspørmålet var naturligvis om Thomas Hayes, mest kjent som William i «Skam» hadde noe med saken å gjøre.

Har du fått med deg denne? På tivoli sammen

– Vi har ikke «hooket».

Til tross for sporadisk regn og grått vær har tusenvis samlet seg foran scenen på rådhusplassen for å se noen av Skandinavias største navn opptre.

Savnet bloggen

HAR ET ÅPENT SINN: Linnea Myhre tror ikke all musikken på VG-lista er helt i hennes gate Foto: Mattis Sandblad VG

Blant gjestene på Rådhusplassen var også forfatter Linnea Myhre for første gang. Hun tror ikke all musikken er helt i hennes gate, men har et åpent sinn for kvelden. Den siste tiden har forfatteren ferdigstilt en ny bok, i tillegg har hun tatt opp bloggingen igjen.

– Jeg har savnet å ha et forum hvor jeg kan utrykke meg når jeg har noe å si. Facebook og Twitter blir litt lite, forteller Myhre.

På bloggen har hun sparket kraftig til bloggsfæren, særlig den delen som kun fokuserer på kropp og utseende.

– Bloggverdenen går til helvete. De tar over verden på en måte, og det er litt trist når det er så mange dårlige forbilder der ute, mener hun, og legger til:

– Det er mye fokus på kropp, og lite fokus på kropp. Det har det for så vidt alltid vært, men det blir bare verre og verre.

– Skummelt, spennende og euforisk

Sandra Lyng fremførte på Rådhusplassen med sin nye singel «Blue». Før konserten var hun tydelig spent.

RØD LØPER: Sandra Lyng Foto: Mattis Sandblad VG

– Det blir både skummelt, spennende og euforisk å spille foran et så stort publikum. Dette er jo det villeste man kan gjøre, sa hun til VG på den røde løperen før konserten.

Det verste som kan skje på scenen i dag er at hun snubler, mener hun.

– Hvis jeg gjør det er jeg grei mot de andre, fordi da vil jeg bli den som har dummet meg ut i dag, også trenger ikke de tenke mer på det, sier Lyng med et smil.

Den siste tiden har hun fått mye oppmerksomhet for at hun fortalte sin historie om en tøff oppvekst, etter en kronikk i Aftenposten.

Sandra Lyng psykisk helse: - Jeg vil være åpen om problemene mine

– For meg har den siste tiden vært veldig fin. Jeg er utrolig stolt av å være ambassadør for Odin-stiftelsen, sier popstjernen.

For henne er det viktig å bidra på en positiv måte.

– Hvis det at jeg går ut med min historie gjør at en person får det bedre, så betyr det alt, sier hun før hun går inn på backstageområdet.

Vil overgå Liseberg-kaoset

Blant de største navnene var Marcus og Maritinus, som denne uken skapte kaos på Liseberg. Rådhusplassen vil nok ikke stenge portene, slik som fornøyelsesparken måtte.

PÅ PLASS: Sophie Elise hadde tatt på seg silkeklær og fregner for anledningen. Foto: Mattis Sandblad VG

Tvillingenes stemmeendring har ikke gått ubemerket hen. De er nemlig nådd en famøs alder, hvor stemmeskiftet gjør seg gjeldende. Men til tross for at alderen innhenter dem, følte artistene at de har utviklet seg veldig det siste året.

– Selv om vi er litt hese, blir i år bedre, sier de.

– Blir det like mye kaos her som på Liseberg?

– Mer håper vi.

For bloggdronningen Sophie Elise, som for anledningen hadde tegnet fregner i ansiktet, er nettopp M&M-tvillingene konsertens høydepunkt. Samtidig kunngjorde hun en nyfunnen glede med bloggingen - etter en vond periode.

Artikkelen fortsetter under bildespesialen.

– Det har vært vanskelig, men nå har jeg fått tilbake gleden ved det. Jeg elsker å dra i gang debatter, og skrive om noe annet enn meg selv, sier hun.

Isac Elliot ladet også opp til sin opptreden med en tur innom den rød løperen. Der kunne han fortelle at han elsker å være tilbake i Norge, hvor han har gode fans.

Han har dessverre ikke kjæreste.

– Drømmedama er en Zara Larsson-type, sier han.

Ønsker seg barn, men planene forskyves alltid

FORSKYVER PLANENE OM BARN: Louise Angelica Riise og John Arne Riise Foto: Mattis Sandblad VG

Riiseparet var også blant de som dukket opp på den røde løperen. Selv om John Arne Riise ikke lenger spiller fotball i Ålesund, drømmer paret om å kjøpe seg hus i byen. Det har vært et savn hos Louise Angelica at de ikke har hatt et fast hjem.

– Vi har ikke slått oss helt til ro ennå, fordi vi bare har en leie leilighet, forteller hun.

Planene om barn har de ikke slått helt fra seg heller, men ifølge fru Riise blir de planene alltid satt litt på pause. Herr Riise tar også planen om barn med ro.

– Men det er ikke noe vi jobber mot. Vi ønsker oss barn, og skjer det så skjer det, da blir vi selvfølgelig glad, forteller John Arne Riise.

Fra før har han tre barn, og hans eldste er nå tenåring. Louise Angelica Riise forteller at hun prøver så godt hun kan å stille opp.

– Jeg kjenner meg igjen i hvordan hun er, hun tøyer grenser, men vi prøver så godt vi kan å stille opp, forteller hun.

Les også

 1. Astrid Smeplass og Julie Bergan møttes på VG-lista Topp 20-showet - og flyttet sammen

  I kveld feirer de jubileum, og opptrer på Norges største popshow.
 2. Spår oppholdsvær under VG-lista-showet

  Tordenværet ser ut til å styre unna VG-lista Topp 20-showet på Rådhusplassen i Oslo. Sola må man likevel se langt etter.
 3. Slik blir VG-lista på Rådhusplassen

  Skal du på VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen i Oslo i kveld? Da bør du lese dette.
 4. Marcus & Martinus (14) skapte Liseberg-kaos: – Helt vilt!

  Fornøyelsesparken Liseberg måtte stenge inngangen på grunn av enormt publikumsoppmøte før Marcus & Martinus skulle…
 5. Isac Elliot kommer til VG-lista

  Den unge finnen er blant stjernene som opptrer på Norges største popshow 24. juni.

Mer om

 1. VG-lista

Flere artikler

 1. Nytt managerbrudd for Sandra Lyng

 2. Nærmere 60.000 på plass under VG-lista

 3. Jan Thomas og Rune Haraldsen kom sammen på VG-lista på Rådhusplassen

 4. 10.000 trosset den kalde vinden under VG-lista

 5. 13.000 badet i sol under VG-lista

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder