STJERNEMØTE: Tone Damli møtte sin internasjonale «Idol»-dommerkollega Jennifer Lopez under USA-turen. Bildet er gjengitt med tillatelse. Foto:,Tonedamli.com

Tone på middag med J-Lo og Kidman

– Jeg synes slikt er fryktelig morsomt

Under en tur til Los Angeles denne uken, møtte Tone Damli (27) både Jennifer Lopez og Steven Tyler, og var på middag med Lopez, Nicole Kidman og Simon Fuller.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det forteller den norske «Idol»-dommeren på egen blogg lørdag. Hun la mandag ut et bilde av flybilletten til Los Angeles på sin profil på Instagram, og har underveis delt bilder av middags- og drikkepauser med manager David Eriksen.

Nå er Tone hjemme igjen, og lørdag røpet hun at USA-turen også hadde inkludert et besøk under de to siste sendingene med «American Idol». Disse ble sendt tirsdag og onsdag kveld amerikansk tid, og foruten å kåre en vinner av de to finalistene, opptrådte også flere av de amerikanske «Idol»-dommerne, Jennifer Lopez, Keith Urban og Harry Connick jr. – og en drøss andre stjerner.

– Jeg må si det var ganske sprøtt å være backstage, og rundt meg var Jennifer Lopez, Keith Urban, Harry Connick Jr., Nicole Kidman, Jamie Foxx, Steven Tyler, Ryan Seacrest, Chris Brown, Pitbull… Den var en endeløs rekke med folk en kun trudde en kun skulle se på skjermen eller i ulike verdensmagasiner. Jeg synes jo slikt er fryktelig morsomt, skriver Damli Aaberge på bloggen Tonedamli.

Hun forteller videre at de var invitert til showet som «Idol»-skaper Simon Fullers gjester, og at de etter finalen ble kjørt i Fullers Bentley til restauranten Mozza, som også er Tones favorittrestaurant i Los Angeles. Der satt de i et privat rom og drakk champagne med Jennifer Lopez, Keith Urban, Nicole Kidman, Ryan Seacrest og Simon Fuller.

Og det var etter at de under finalen hadde sett artister som Chris Brown, Pitbull, New Kids on the Block, Ricky Martin og Janelle Monáe opptre.

Simon Fuller er en av Storbritannias mest innflytelsesrike musikkmanagere, og skal ha en formue på over 4,5 milliarder kroner. Han ble verdenskjent som manger for Spice Girls på 90-tallet, og han fikk i 2013 ansvaret for norske Adeléns karriere i USA.

Damli Aaberge har vært dommer i norske «Idol» i to sesonger, sammen med Kurt Nilsen, Esben Selvig («Dansken») og Gunnar Greve Pettersen. Hun hadde en liten fødselspermisjon da hun fikk datteren Billie i fjor, men var tilbake på jobb halvannen måned etter fødselen.

Da hun lanserte den nye bloggen i mars, opplyste David Eriksen at Tone ville vise frem sider av livet sitt som ikke var helt perfekt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder