VIL HANDLE: Katy Perry kan få kjøpt den store eiendommen med et nonnekloster i Los Feliz i Los Angeles.

VIL HANDLE: Katy Perry kan få kjøpt den store eiendommen med et nonnekloster i Los Feliz i Los Angeles. Foto: Mario Anzuoni Reuters

Katy Perry kan kjøpe tidligere nonnekloster

Popstjernen har kjempet lenge for å kjøpe et idyllisk anlagt
tidligere nonnekloster i California. Nå er et tidligere salg dømt ugyldig.

ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Salget av et tidligere nonnekloster som ligger idyllisk til i området Los Feliz er gjort ugyldig av en dommer i Los Angeles. Nonnene solgte klosteret uten at erkebiskopen i Los Angeles hadde godkjent salget, noe som er en regel.

Les også: Katy Perry overrasket Aurora

Kjøperen, entreprenøren Dana Hollister, hadde planer om å lage et luksushotell på eiendommen, noe som fikk naboer til å uttrykke bekymring, ifølge Billboard.com.

Katy Perry har imidlertid gjort leksen sin og gått gjennom erkebiskopen, og nå får hun kjøpe eiendommen, til den nette sum av over 119 millioner norske kroner.

Hollister ble saksøkt av bispedømmet i fjor, og det har vært en pågående konflikt mellom bispedømmet og nonnene som bodde der.

Ifølge Billboard.com skal to av de fem overlevende nonnene ha møtt Perry i 2014. De var skeptiske allerede i forkant av møtet etter å ha søkt opp Perrys musikkvideoer på nett, og ble ifølge Billboad ikke overbevist på møtet.

STRID: Dette er eiendommen det krangles om i Los Angeles. Foto: Nick Ut Ap

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder