Justin Bieber om konsertskandalen: – Jeg overreagerte

For første gang snakker Justin Bieber om hva som skjedde da han avbrøt Norgeskonserten og forsvant rasende fra scenen i oktober i fjor.

Artikkelen er over fire år gammel

Det som skulle være en eksklusiv mini-konsert for et heldig utvalg fans på Chateau Neuf i Oslo i slutten av oktober i fjor, ble en enorm skuffelse da Justin Bieber plutselig forsvant fra scenen etter én låt.

Fikk du med deg? Thomas og Harald snakker ut om skandalen

Nå har superstjernen for første gang forklart seg. Nettstedet People.com skriver at Bieber i radiointervjuet The Bert Show forsvarer seg med å si at han var utmattet.

– Jeg overreagerte, sier Justin Bieber i radiointervjuet.

Les også: – Jeg fryktet for Justin Biebers liv

– Jeg var bare gretten, sier Bieber.

– Jeg var bare så utslitt og følte liksom at; «jeg kom hele veien hit for å gjøre et show for dere, og jeg spurte dere pent om dere kunne la være å dra i håndkledet mitt?». Uansett, hele situasjonen ble rotete, jeg overreagerte, svarer Justin Bieber på spørsmål om hvorfor han forlot scenen i Norge.

I intervjuet poengterer han at det var utmattelse som gjorde at han avbrøt konserten, og at han forstår at folk reagerte.

– «Justin Bieber oppfører seg som en liten bitch», og det er klart - jeg skal være den første til å si det, for jeg er bare et menneske, og jeg har dårlige dager også, sier Bieber.

Det har tidligere vært spekulert i om skandalen i Norge var et nøye planlagt PR-stunt, men dette har vært blankt avvist, senest av talkshow-vertene Harald Rønneberg og Thomas Numme som hadde invitert Bieber denne famøse oktoberkvelden.

HER TAKLER JUSTIN BIEBER VANNSØL PÅ SCENEN!

Justin Bieber kommer tilbake til Norge for to utsolgte konserter i september. I den forbindelse har TV2 og Justin Biebers plateselskap Universal Music gitt bort billetter til alle som ble snytt for mini-konserten i fjor.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder