VIL LEVE NORMALT: Boybandet One Direction tar en pause fra hverandre i mars. Foto: Robyn Beck , Afp

Dette vil One Direction-gutta gjøre under pausen sin

Bandet ønsker tid til å se på TV-serier og leve normalt igjen.

  • Angelica Hagen

Artikkelen er over fire år gammel

Det var i august at ryktene først begynte å svirre om at firkløveret ville ta en pause i mars. Ifølge Gossipcop sier bandet at de ikke ønsker å splittes, men trenger tid til sine egne liv igjen.

– Det er ikke over. Og ja, vi tar en pause, men vi trenger det. Vi har vært på fire turneer, gitt ut fem album, men vi kommer tilbake. Vi ville ikke at dette skal ende, sier Liam Payne, til tabloidavisen The Sun.

One Direction slo gjennom i «X Factor» i 2010, og har siden tatt verden med storm.

1D til VG: – Bieber vet ikke hva han prater om

Dette vil de gjøre:

Payne sier videre at han vil se filmene bandet har laget, blant annet «This Is Us» og «Where We Are», i tillegg til å bruke mer tid med moren sin.

Harry Styles på sin side forteller at han vurderer å se alle de gode TV-seriene alle snakker om, og nevner «Mad Men» og «Breaking Bad» som eksempler. Han legger til at han ikke kjeder seg lett, og vil reise og bare gjøre «ting».

Ifølge The Sun ønsker Niall Horan å backpacke - se alle landene han har vært i på turné, men aldri egentlig fått oppleve.

– Jeg vil oppleve landene som en normal gutt på min alder, og bare bo på moteller og sånne ting, sier han.

Louis Tomlinson må pendle mellom USA, der Briana Jungwurth bor, og England. De to venter nemlig barn. Han skal også være dommer i «X Factor», men ønsker ikke finne konkurranse til bandet.

– Vi kommer tilbake. Ingen skal komme i veien for 1D, sier han.

Turbulent år

De fire har hatt et år med mye opp- og nedturer. I mars meldte Zayn Malik at han slutter i bandet. Han ville heller satse på en solokarriere og bandet måtte reise på turné uten det femte medlemmet. Han brøt senere forlovelsen med musikerkjæresten Perrie Edwards.

Et annet medlem det har skjedd mye for på privaten er Louis Tomlinson, som skal bli pappa. Ryktene om farskapet fikk Internett til å koke, noen fans kom med lykkeønskninger, mens andre mente nyheten var det verste som kunne skjedd.

Da gruppen var på besøk i Oslo fikk konserten terningkast tre av VGs anmelder. Simon Cowell, som selv håndplukket guttene, mener gruppen kommer til å splittes om ikke lenge.

Mer om

  1. One Direction

Flere artikler

  1. One Direction: – Justin Bieber vet ikke hva han prater om

  2. Liam Payne om tiden i One Direction: – Ble vant til å være beruset

  3. Liam Payne og Cheryl Cole har blitt foreldre

  4. One Direction-stjernen avslører et av morens siste ønsker

  5. Louis Tomlinson snakker ut etter søsterens død: – Har vært på bunnen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder