AV OG PÅ: Justin Bieber ga, og Bieber tok. Foto: Mario Anzuoni Reuters

Bieber tilbake på Instagram - sier det var et uhell

Fansen var i ekstase da Justin Bieber (22) plutselig var tilbake på Instagram. Men det ble kortvarig.

Felicia Alvsing
ARTIKKELEN ER OVER TRE ÅR GAMMEL

Nesten to uker etter at Bieber gjorde alvor av trusselen om å gjøre Instagram-kontoen privat, var profilen hans åpen igjen mandag kveld.

Mens kontoen har vært privat har «Sorry»-sangeren fortsatt å poste innlegg. Det som fikk aller mest oppmerksomhet var hans nye valp, Todd, som så ut til å være en liten og beige Chow-chow.

Fansen var raskt ute med å kommentere på bildene de til nå ikke hadde sett før, og på kort tid hadde de hundrevis av kommentarer og «likes». De fleste av kommentarene konkluderte med enten «søt hund» eller «Hurra, du er tilbake».

Det tok imidlertid ikke lang tid før kontoen nok en gang var borte. Bieber tok til Twitter for å forklare situasjonen, og han skriver at det var et uhell.

Som Time skriver, «Bieber ga, og Bieber tok».

VG på Bieber-turné: Voksen og nyfrelst

Grunnen til at Bieber gjorde kontoen privat var etter hets av ham og hans nye flamme, Sofia Richie. Bieber hadde nemlig lagt ut noen bilder av de to – til blandet mottagelse fra følgerne.

«Hun er motbydelig, og du behandler dine fans som dritt», skriver en av dem.

Bieber kvitterte da trusselen om å stenge fansen ute fra kontoen, noe han etter hvert også gjorde. Ekskjæresten Selena Gomez slang seg også inn i debatten, og advarte «Biebs» mot å true fansen.

I en kommentar på Instagram skrev Gomez «Hvis du ikke kan håndtere hatet så slutt å legge ut bilder av kjæresten din lol – det burde være spesielt mellom bare dere to.»

Så du denne? Bieber: Fra baby til rebell

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder