FILMAKTUELL: Christina Aguilera (29) - her på premieren til «Burlesque» i Los Angeles i forrige måned. Foto: AFP

Christina Aguilera raser mot tyveri av nakenbilder

(VG Nett) Christina Aguilera (29) skal ha blitt offer for en hacker, som har forsynt seg med dristige bilder av popstjernen.

Artikkelen er over ni år gammel

Home - Christina Aguilera

Nå har bildene havnet på nettet, hvor de spres med rekordfart. Aguilera er i harnisk, og sangerens talskvinne truer med å rettsforfølge bildetyveriet.

- Bildene av Christina Aguilera, som har lekket til pressen, spres ulovlig av en hacker som har tatt seg inn i den private kontoen til Christinas stylist. Disse bildene er private og tatt i Christinas eget hjem. De var kun ment for utveksling mellom stjernen og hennes stylist, sier en talsperson for Aguilera til bladet People .

Bildene viser en naken popstjerne med sine edle deler kun skjult av smykker og noen hudfargede stoffdeler, skriver bladet.

- Vi er fast innstilt på å finne identiteten til de som står bak dette og stille dem skikkelig til ansvar. Deres handling er kritikkverdig, tordner talspersonen.

Skal synge på TV-show

Den amerikanske sangeren skal være trekkplaster under «X Factor»-finalen i England førstkommende lørdag - én uke før hun runder 30 år. Aguilera har travle dager. Nylig filmdebuterte hun i «Burlesque», og hun har også blitt nysingel alenemor etter bruddet med ektemannen Jordan Bratman (33).

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder