Lind, Nilsen, Fuentes og Holm sammen igjen

Ti år etter at vi sist hørte fra «Hallelujah»-kameratene Espen Lind, Kurt Nilsen, Alejandro Fuentes og Askil Holm, brygges det nye musikalske planer.

Den siste halvannen uken har det plutselig vært aktivitet på guttas Facebook-side - for første gang på syv år. Det skjer i forbindelse med den virale utfordringen «Ten year’s challenge», der personer poster ti år gamle bilder ved siden av ferske for å se hvordan vedkommende har forandret seg på disse ti årene.

Se en helt fersk Carpool Karaoke med gutta øverst i saken!

les også

Alejandro Fuentes: – En mening med at livet ble vanskelig

Pluss content

I 2019 er det også ti år siden Lind, Nilsen, Fuentes og Holm ga ut sin andre - og foreløpig siste - plate, «Hallelujah Live - Volume 2».

Etter det VG har grunn til å tro, er det imidlertid ikke snakk om plateutgivelse denne gangen, men én eller flere konserter på tidlig forsommer. I en fersk, tolv minutter lang video - Carpool Karaoke-style - som ble postet på guttas hjemmeside tirsdag formiddag, mimres det varmt om konserten i Oslo Spektrum i mai 2009 som var utgangspunktet for «Hallelujah Live - Volume 2».

les også

Jan Fredrik Karlsen sa opp jobben

DEN GANG DA: «Hallelujah»-kameratene for ti år siden. Fra venstre Kurt Nilsen, Alejandro Fuents, Askil Holm og Espen Lind. Foto: Line Møller

Facebook-posten har kun få ord ved siden av videoen: «2019 blir gøy!» står det.

– Det hadde jo vært gøy å gjøre noen greier igjen, sier Kurt Nilsen avslutningsvis i «Hallelujah»-kameratenes versjon av Carpool Karaoke.

VG har vært i kontakt med en hemmelighetsfull Jan Fredrik Karlsen som fremdeles fungerer som manager for kvartetten.

les også

Kurt Nilsen med økonomisk toppår

– Det betyr bare at det kan hende at det skjer mye gøy i 2019, sier Karlsen til VG.

– Er det snakk om enda en Oslo Spektrum-konsert?

– Helt hva det blir, kan jeg ikke kommentere ennå. Men hvis du ser på energien til gutta i videoen, er det jo ingen tvil om at de synes det er gøy å treffes igjen. Vi utelukker ingenting, sier Jan Fredrik Karlsen.

Den første platen til kvartetten, «Hallelujah Live» - en tittel basert på Leonard Cohens udødelige sang, også kjent i Jeff Buckleys versjon - ble utgitt i 2006 og ble en dundrende suksess for gutta.

Denne ble også spilt inn live i Oslo Spektrum i 2006.

OPPDATERT: Tirsdag ettermiddag står det å lese i kommentarfeltet til «Hallelujah»-kameratenes Facebook-side at de fire er gjester i sesongpremieren på TV2s «Senkveld» førstkommende fredag.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder