OPPGITT: Veronica Maggio ville gjerne holde sammen med barnefaren til sønnen hennes, men det lot seg ikke gjennomføre. Foto: Therese Alice Sanne

Veronica Maggio ble singel - følte seg mislykket

Den svenske popstjernen Veronica Maggio (32) måtte gi opp forsøket på å holde sin nystiftede familie samlet. Følelsen av dét kan man høre på hennes nye låt, mener hun.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Stockholmsjenta bak slagerne «Måndagsbarn» og «Jag kommer» har akkurat sluppet singelen «Sergels torg», som signaliserer at hun har tristesse på hjertet denne gangen.

- Jeg hadde en følelse av håpløshet da jeg skrev «Sergels torg». At alt jeg gjorde bare ble feil, og at jeg alltid kom til å gjøre de samme feilene. Men så fikk jeg også innstillingen «jaja, om hundre år kommer ingen til å bry seg», ler hun.

Småbarnsmoren røper at den nevnte håpløsheten henger sammen med at forholdet til artisten Nils Tull, som hun har sønnen Bosse (2) sammen med, nå er over.

- Man vil så gjerne at en familie skal fungere, at man skal være sammen med pappaen til sitt barn. Og når det ikke går, føler man seg jo litt mislykket, medgir hun.

Profesjonelt har Maggio derimot liten grunn til å føle seg mislykket. Platene hennes har gjort henne til superstjerne i hele Skandinavia. Det siste albumet hennes, «Satan i gatan», nådde annenplass på VG-lista, og tilbragte 32 uker på Topp 40.

TØFFERE I TRYNET: Veronica Maggio lover et hardere uttrykk på sitt kommende album. Foto: Therese Alice Sanne


Det hviler derfor et visst press på Maggio i forkant av hennes fjerde album, som slippes 4. oktober.

- Jeg er skitnervøs, supernervøs! Men jeg har jobbet utrolig hardt med platen i halvannet år, og lagt kjærlighet i alle detaljer fra låter til artwork, så jeg kan virkelig ikke gjøre det bedre nå.

Hun lover imidlertid at ingenting på albumet er tristere enn «Sergels torg».

- Platen er ikke så mørk, men jeg vil si at den er noe hardere enn de tidligere. Jeg vil for all del ikke gjøre det samme som sist og så mislykkes.

- Hva betyr albumtittelen «Handen i fickan fast jag bryr mig»?

- Den refererer til hvordan man ofte poserer som tenåring - så kul og uberørt - mens det foregår masse på innsiden og man egentlig bryr seg veldig mye. Det er ikke alltid synlig hvordan man har det inni seg.

- Så du kunne like gjerne kalt platen «Jeg har også følelser»?

- Haha, nei! Det hadde vært helt forferdelig. Men man kan bli lei av sine egenskaper, og bare lure på «når skal jeg lære?» Heldigvis er det ikke slik jeg føler meg hele tiden.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder