Unnlot å forklare seg for argentinske myndigheter

CRY FOR ME, ARGENTINA...: Justin Bieber bør kanskje holde seg unna Argentina i fremtiden om han skal unngå å bli arrestert. Denne helgen ble det utstedt arrestordre på pop-stjernen som - hvis arrestert - kan risikere fengsel fra alt mellom én måned til seks år. Foto:Jordan Strauss,Ap

Arrestordre på Justin Bieber

En domstol i Argentina har utstedt arrestordre på Justin Bieber etter at popstjernen ikke møtte opp for å forklare seg i en voldssak.

Artikkelen er over fire år gammel

Ifølge The Guardian er det en domstol i Buenos Aires som står bak arrestordren. Årsaken er at Bieber og hans management ikke har vært å få tak i for avhør etter en episode i Buenos Aires i 2013, der både Bieber og to av hans livvakter skal ha vært involvert.

I en uttalelse fredag kveld krever dommer Alberto Julio Banos umiddelbar pågripelse av Bieber og hans livvakter Hugo Alcides Hesny og Terrence Reche Smalls.

Les også: Fikk gjennomgå i fem timer - slik reagerte han

De tre er beskyldt for å ha angrepet en fotograf utenfor en nattklubb i Buenos Aires for to år siden, men har aldri respondert på argentinske myndigheters oppfordringer til avhør.

Store deler av 2013 var et turbulent år for Justin Bieber, og det er ikke mer enn en drøy uke siden sist han var i rettsmegling med en fotograf i Miami for et sammenstøt som han og Bieber – og hans livvakter – hadde dette året.

Men aldri en god kjendisuke uten nytt fra Bieber-leiren; de siste dagene har romanse-spekulasjonene fått bein å gå på etter ferske bilder på stjernens Instagram-konto fra Coachella-festivalen i California der Justin Bieber og Kim Kardashians halvsøster, Kendall Jenner, åpenbart er gode venner ...

Les også: - Uforståelig at Bieber holder på slik

På den mer artistiske siden forteller Justin Bieber i et ferskt intervju med USA Today at han nå er helt i sluttfasen av sitt nye album, og det er ingen smågutter han har jobbet med; både Kanye West og den legendariske produsenten Rick Rubin har vært Biebers fremste medhjelpere denne gangen.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder