FULL POTT: Madcon var i strålende humør under World Music Awards i Monaco søndag. Foto: AP

Madcon-Yosef: - Vi sto der sammen med Beyonce og Alicia!

(VG Nett) Yosef Wolde-Mariam og Tshawe Baqua var omringet av superstjerner da de mottok pris og opptrådte under World Music Awards i går.

  • Ola Stenberg

Artikkelen er over 11 år gammel

- Vi satt på et bord ved siden av Akon. Jeg spurte han på gambisk hvordan det var med han, og han svarte at det var bare bra. Han ble litt overrasket fordi jeg kunne det, forteller en trøtt Yosef til VG Nett på telefon fra Monaco mandag formiddag.

Madcon-duoen mottok prisen for beste skandinaviske gruppe under World Music Awards, som ble spilt inn i Monaco i går. TV-showet skal sendes i 160 land og for opptil en milliard TV-seere.

VANT PRIS: Tshawe Baqua holder prisen de vant under World Music Awards. Foto: EPA

- Det var helt sinnssykt. Da vi skulle opptre ble vi hentet av en dame og plassert bak scenen sammen med Beyonce og Alicia Keys. De hadde et helt drøyt stort entourage rundt seg. Beyonce hadde en person til å fikse håret, en til å fikse sminken og en til å ta telefonen, forteller en oppspilt Yosef.

Sang med

De to gikk på scenen og fremførte hitlåten «Beggin», til stor begeistring for publikum, ifølge Yosef. Beyonce, Alicia Keys, Mariah Carey, Kid Rock og Akon var også blant stjernene som opptrådte under showet.

- De sang med, reiste seg og klappet, det var helt vilt. Og da vi skulle gå av scenen igjen sa han som introduserte oss at vi måtte huske på prisen vår. Jeg tror han fyren har en rolle i «Frustrerte Fruer». Helt drøyt kult og sprøtt på en gang, forteller Yosef.

- En milepæl

Han setter gårsdagens opplevelse høyt blant alle oppturene rapperne har opplevd det siste året.

- Dette var helt klart en milepæl. Også slo det meg mens vi var der at dette trolig er en helt vanlig dag på jobben for de største stjernene, sier han.

Madcon reiser i dag videre til St. Tropez for å opptre der.

INGEN PRIS: Madcon fikk ikke med seg noen av prisene de var nominert til under gårsdagens NRJ Music Awards. Foto: AP Foto:

Les også

Mer om

  1. VG-lista

Flere artikler

  1. Madcon tok Monaco med storm under prisutdeling

  2. Opptrer for en milliard

  3. Ingen pris for Madcon

  4. Britney kuppet MTV Europe Music Awards!

  5. Madcon kan knuse superstjerner!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder