TRIUMFFERD: Nicolay Sereba (t.v.) og Vincent Dery fra henholdsvis Holmlia og Lambertseter gjør det skarpt i USA og store deler av verden for øvrig med singelen «Am I Wrong». Foto:Carina Johansen,NTB Scanpix

Nico & Vinz til stort
TV-show i USA

Den norske popduoen Nico &
Vinz skal være klare for et av de største amerikanske talkshowene, «Jimmy
Kimmel Live!».

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Det er den amerikanske TV-nettsiden Broadwayworldsom melder at de to osloguttene skal være med i Jimmy Kimmels populære program på kanalen ABC torsdag 12. juni.

Etter alt å dømme er det en fremføring av kjempehiten «Am I Wrong» som står på planen.

Låten klatret sist onsdag til sjetteplasspå den offisielle amerikanske hitlisten. Av norske artister har kun a-ha nådd høyere.

Millionshow

«Jimmy Kimmel Live!» har et snitt på rundt tre millioner seere. Torsdager er imidlertid en spesielt populær dag for programmet. Denne uken hadde Kimmel for første gang høyere seertall enn hovedkonkurrenten Jimmy Fallon på en torsdag.

Nico & Vinz' norske plateselskap Warner vil kun kommentere nyheten slik:

- Det skjer masse kult med Nico & Vinz om dagen. Det er fantastisk om man får se dem på amerikansk TV snart, sier promotionmanager Charlotte Öquist.

Kimmel-opptredenen blir Nico & Vinz' første store fremstøt på amerikansk TV for egen maskin, etter to måneder med enorm radiospilling av låten deres.

SEERMAGNET: Jimmy Kimmel er en av USAs mest populære talkshow-verter. Foto:Judy Eddy,wenn.com

Gjeve gjester

Tidligere har «Am I Wrong» blitt fremført i finalen av USAs «The Voice», av deltageren som vant.

I kjølvannet av «The Voice» gikk «Am I Wrong» opp til sin foreløpig beste plassering på den amerikanske iTunes-listen.

«Jimmy Kimmel Live!» er vant med prominente gjester i studio. Denne uken har blant andre Tom Cruise besøkt showet. I kveld er YouTube-rekordholder Psy og rapperen Snoop Dogg med i programmet.

Artisten som for øyeblikket topper Billboard Hot 100, Iggy Azaela, opptrådte hos Kimmel sist onsdag.

Nico & Vinz er akkurat nå i Oslo, hvor de skal spille en eksklusivkonsert for 8500 Rema-ansatte i Holmenkollen søndag ettermiddag.

Mandag drar de tilbake til sin USA-base i Los Angeles, hvor arbeidet med å erobre det amerikanske musikkmarkedet fortsetter.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder