TRAVEL STJERNE: Bildet viser Selena Gomez på Hollywod-premieren til «Getaway», hvor hun står på rollelisten, tidligere denne uken. For én uke siden kastet hun glans over MTV Video Music Awards - og i kveld besøker hun Oslo. Foto: AFP

TRAVEL STJERNE: Bildet viser Selena Gomez på Hollywod-premieren til «Getaway», hvor hun står på rollelisten, tidligere denne uken. For én uke siden kastet hun glans over MTV Video Music Awards - og i kveld besøker hun Oslo. Foto: AFP

Selena Gomez skapte hysteri i Stockholm

I kveld står hun på scenen i Oslo Spektrum

Sikkerhetsvaktene fikk en krevende jobb med å skjerme den amerikanske popprinsessen etter konserten i Stockholm lørdag.

ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL
Selena Gomez - hjemmeside

- Ikke rør henne! Hva dere enn gjør, så ikke rør henne! skal vaktene ha ropt da svenske beundrere omringet Gomez utenfor konsertlokalet.

Avisen Expressen omtaler kaoset som oppsto rundt 21-åringen. Selv om fans og fotografer ble geleidet bort, var det mange som lyktes i å få et nært glimt av superstjernen - også kjent som ekskjæresten til Justin Bieber (19) .

Gomez selv skal ha vært i strålende form både under og etter showet og tok seg ifølge den svenske avisen tid til å bli avbildet.

- Det er riktig så høylytt i kveld! ropte stjernen fra scenen.

PÅ MTV-GALLA: Selena Gomez (21) i New York for en uke siden. Foto: AP

Konserten start kl 20.30, og i 22-tiden var det hele over. 21-åringen rundet av med låten «Slow Down». En knapp time etter at Gomez hadde forlatt scenen i fryshuset, viste hun seg utenfor lokalet.

Kjørte til Oslo

Ifølge Expressen satte popstjernen og følget seg i en buss med kurs for Oslo i 23-30-tiden.

SKAL DU PÅ KONSERTEN?Diskuter forventninger og favorittlåter i kommentarfeltet nederst i artikkelen.

Den tidligere Disney-stjernen har hektiske dager. For en uke siden var hun til stede under MTV Video Movie Awards i New York - hvor hun vant pris.

Få dager etterpå kastet hun glans over førpremieren på filmen «Getaway» i Hollywood, hvor hun står på rollelisten sammen med Ethan Hawke. Filmen har blitt slaktet, og den har heller ikke lykkes i å markere seg på kinotoppen i helgen .

Gomez' norgesbesøk blir det andre på kort tid. Hun var på snarvisitt for å besøke Justin Bieber da han opptrådte på Telenor Arena i april. De to klarte imidlertid å styre unna fotografer og fans.

Gomez er aktuell med albumet «Stars Dance», som fikk en treer på terningen av VGs anmelder.

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder