BANDFRONTMANNEN: The Pizza Underground-vokalisten har tidligere vært i trøbbel fordi han oppbevarte narkotika, og her er han avbildet i forbindelse med en rettshøring i 2005. Nå skal Culkin være kvitt narkotikaproblemene sine. Foto: AP

«Alene Hjemme»-stjernens band buet av scenen

Bandet til Macaulay Culkin (33), The Pizza Underground, forsøkte å blidgjøre det engelske konsertpublikumet med pizza. Publikum svarte med å dynke bandmedlemmene i øl.

  • Line Orfjell
ARTIKKELEN ER OVER FEM ÅR GAMMEL

Da bandet gjestet musikkfestivalen Dot to Dot i Nottingham søndag kveld, tok det ikke lang tid før publikum buet dem av scenen, skriver Nottingham Post.

Til tross for at bandet delte ut pizza før konsertstart, rakk de bare å spille én låt før publikum fikk nok: De buet og pep mot scenen, og mange kastet ølen sin mot bandet.

- De spilte rett og slett elendig, forklarer en misfornøyd publikumer til den engelske avisen.

Forlot scenen etter et kvarter

BARNESTJERNE: Macaulay Culkin sjarmerte en hel verden i rollen som Kevin i «Alene Hjemme»-filmene. I dag prioriterer han andre prosjekter, deriblant musikalske. Foto: AP

Ølkasting og buing til tross: Macaulay Culkin, som er en av bandets vokalister, greide å beholde roen. Lenge forsøkte han å muntre opp det surmulende publikumet.

- Hvorfor kaster dere øl på oss? Dere bør heller drikke den!, oppfordret han i mikrofonen.

Men etter nok en mislykket låt - og knappe 15 minutter på scenen totalt - bestemte bandet seg for å kaste inn håndkledet.

- Showet er over. God natt, sa Culkin.

Voksen barnestjerne

Macaulay Culkin ble verdenskjent barnestjerne da han spilte lille Kevin i «Alene Hjemme»-filmene på 90-tallet. Senere la Culkin skuespillerkarrieren på hyllen, og de siste to årene har han prioritert humorbandet The Pizza Underground. Parodiske varianter av The Velvet Underground-låter er bandets spesialitet, men under søndagens konsert spilte de en pizzaversjon av Lou Reeds «Perfect Day» - «It's a Pizza Day» - uten å overbevise publikum.

- Jeg synes litt synd på Culkin. Altså, musikken var helt forferdelig, men det er ikke nødvendig å kaste øl på bandet og bue av den grunn, sier en annen konsertgjenger til Nottingham Post.

Bandet selv valgte å kommentere hendelsen på Twitter etter å ha gått av scenen, langt tidligere enn antatt. «Synd at enkelte personer ødela for alle», tvitret bandet.

Thank you so much Nottingham and dot to dot. Sorry that a couple people ruined it for everyone.
— pizza underground (@cheesedayz) 25. mai 2014

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder