Justin Bieber brast i gråt på scenen

Etter fremførelsen av sin nye låt «What Do You Mean», tok følelsene overhånd for Justin Bieber.

  • Angelica Hagen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Justin Bieber har ikke opptrådt på MTV Video Music Awards siden 2010. Søndag var han imidlertid tilbake på VMA-scenen for å fremføre sin nye singel.

Fremførelsen var i ren Bieber-stil, med heftige dansemoves, lyskastere og han ble etter hvert heiset opp til taket, ifølge Billboard.

På slutten av opptredenen kan man tydelig se at Justin Bieber, som har fått mye negativ omtale i mediene den siste tiden, bryter sammen i tårer.

Om tårene var planlagt eller kom i nattens hete er fortsatt uklar.

Mer fra VMA: Nicki Minaj kalte Miley bitch

Topp-plassering

Det var fredag at Bieber slapp singelen «What Do You Mean». Låta gikk til topp på iTunes i over 80 land, og klatret raskt til førsteplass på både den norske og globale Spotify-listen.

Ny singel: Bieber med Instagram-kampanje

– Det har vært en fantastisk reise å skrive, spille inn og etter hvert slippe dette albumet til fansen min, sier Bieber ifølge en pressemelding fra Universal.

– Jeg er så glad for at så mange har bidratt og deltatt, og jeg håper de er mottagelige for albumet og elsker det like høyt som jeg gjør. Dette er bare det første steget på en lang reise for meg. Dette albumet er svært personlig, det er så mye hjerte og sjel i det, og jeg kan knapt vente på å få ta fansen min med på reisen.

Les også:Er hun Justin Biebers nye flamme?

Stolte

Flere fans har tatt til mikrobloggtjenesten Twitter for å fortelle hva de synes om Biebers opptreden under MTV Video Music Awards - man kan trygt si at Twitter koker av tilbakemeldinger.

https://twitter.com/ThePuppyEsther/statuses/638247135050366976

Singer Justin Bieber arrives at the 2015 MTV Video Music Awards in Los Angeles, California, August 30, 2015. REUTERS/Danny Moloshok Foto:Danny Moloshok,Reuters

I tillegg til å skape overskrifter verden over nettopp på grunn av tårene, overrasket også artisten med en helt ny hårsveis - heller ikke der har tilbakemeldingene latt vente på seg.

Farget håret: Slik ser han ikke ut lenger

Lovte nytt og bedre liv

Bieber er blant verdens største popstjerner, men han er også en av celebritetene som de siste par årene har fått noen solide riper i lakken.

Arrestasjoner, beskyldninger om dop, aggressiv oppførsel, fyllekjøring og annen klammeri med loven har ført til hyppige skandaleoppslag verden over.

Da han omsider skulle «roastes» på Comedy Central, og bli grillet i fem timer, beklaget Justin for sin dårlige oppførsel.

– Jeg har mistet noen av mine beste kvaliteter. Nå ser jeg frem til å bli en man kan være stolt av. Jeg har skuffet mange de siste årene, men jeg vet at jeg fortsatt kan lage god musikk og snu alt, sa han da.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder